Пале: У саобраћајној незгоди тешко повријеђен пјешак

29.03.2024. 10:56
2
ИЗВОР: katera.news

У Универзитетској улици у Палама јуче, око 18.00 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао путнички аутомобил „Ауди“, којим је управљало лице Н.Ш. и пјешак М.Р. из Пала.

Како су саопштили из Полицијске управе Источно Сарајево, пјешак Р.М. задобила је тешке тјелесне повреде констатоване у Јавној здравственој установи Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а у саопштењу се додаје да су увиђај саобраћајне незгоде извршили полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале.

- У току је документовање предмета након чега ће против возача Н.Ш. тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“ – закључује се у саопштењу.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Krle 29.03.2024. 21:55
    Ograničenje brzine od 40 kilometara slabo se poštuje, tako da kod veće brzine i nesmotrenosti nepotrebno stradaju pješaci, pogotovo starije osobe koje se sporije kreću. Isto tako neodgovorni vozači ugrožavaju i djecu koja se kreću i prelaze tom ulicom.
  • Generic placeholder image
    Zloba 29.03.2024. 11:53
    E baš me čudi...
Повезане вијести
Ухапшен због крађе у Хан Пијеску Ухапшен због крађе у Хан Пијеску
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 6m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 5m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 41m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 2m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 45m
    9