Пале: У саобраћајној незгоди тешко повријеђен пјешак

29.03.2024. 10:56
2
ИЗВОР: katera.news

У Универзитетској улици у Палама јуче, око 18.00 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао путнички аутомобил „Ауди“, којим је управљало лице Н.Ш. и пјешак М.Р. из Пала.

Како су саопштили из Полицијске управе Источно Сарајево, пјешак Р.М. задобила је тешке тјелесне повреде констатоване у Јавној здравственој установи Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а у саопштењу се додаје да су увиђај саобраћајне незгоде извршили полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале.

- У току је документовање предмета након чега ће против возача Н.Ш. тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“ – закључује се у саопштењу.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Krle 29.03.2024. 21:55
    Ograničenje brzine od 40 kilometara slabo se poštuje, tako da kod veće brzine i nesmotrenosti nepotrebno stradaju pješaci, pogotovo starije osobe koje se sporije kreću. Isto tako neodgovorni vozači ugrožavaju i djecu koja se kreću i prelaze tom ulicom.
  • Generic placeholder image
    Zloba 29.03.2024. 11:53
    E baš me čudi...
Повезане вијести
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    3h 23m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    21h 45m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    23h 0m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    18h 53m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    21h 59m
    1