Paljanke u finalu "Ritma Evrope" u Strumici

12.03.2024. 15:23
0
IZVOR: srna.rs

Na finalnom takmičenju Međunarodnog muzičkog festivala za djecu i mlade "Ritam Evrope" u Strumici u Sjevernoj Makedoniji u subotu, 16. marta, nastupiće Sofija Kusmuk, Anđela Ždrale, Mihaela Kovačević, Tara Blagojević, Helena Ćosić i Lana Poljaković sa Pala.

- Djevojke će u grand finalu u Sjevernoj Makedoniji nastupati pod rednim brojem 16 i neće biti glasanja SMS-om, već /će se računati/ glasovi stručnog i žirija gradova. Naše djevojke su spremne da budu najveći ambasadori opštine Pale, kao i do sada - saopšteno je iz opštine Pale.

Prvo mjesto u grand finalu dobija pjesmu i spot, drugo putovanje u zemlju koju predstavljaju, dok trećeplasirana ekipa dobija direktan prolaz za sljedeće takmičenje.

U saopštenju se navodi da se po pet prvoplasiranih učesnika iz Crne Gore, Srbije, Sjeverne Makedonije i Republike Srpske takmiči na prvom Međunarodnom muzičkom festivalu za djecu i mlade "Ritam Evrope" u Strumici.

- Naše djevojke pobijedile su na prestižnom d‌ječijem i omladinskom muzičkom festivalu `Ritam Evrope` od 18 gradova i opština, koji je održan prošle godine, što je omogućilo da Pale ove godine budu domaćin ovog festivala - podsjeća se u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    15h 39m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    14h 34m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    9h 22m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    10h 28m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    18h 56m
    0