Паљанке у финалу "Ритма Европе" у Струмици

12.03.2024. 15:23
0
ИЗВОР: srna.rs

На финалном такмичењу Међународног музичког фестивала за дјецу и младе "Ритам Европе" у Струмици у Сјеверној Македонији у суботу, 16. марта, наступиће Софија Кусмук, Анђела Ждрале, Михаела Ковачевић, Тара Благојевић, Хелена Ћосић и Лана Пољаковић са Пала.

- Дјевојке ће у гранд финалу у Сјеверној Македонији наступати под редним бројем 16 и неће бити гласања СМС-ом, већ /ће се рачунати/ гласови стручног и жирија градова. Наше дјевојке су спремне да буду највећи амбасадори општине Пале, као и до сада - саопштено је из општине Пале.

Прво мјесто у гранд финалу добија пјесму и спот, друго путовање у земљу коју представљају, док трећепласирана екипа добија директан пролаз за сљедеће такмичење.

У саопштењу се наводи да се по пет првопласираних учесника из Црне Горе, Србије, Сјеверне Македоније и Републике Српске такмичи на првом Међународном музичком фестивалу за дјецу и младе "Ритам Европе" у Струмици.

- Наше дјевојке побиједиле су на престижном д‌јечијем и омладинском музичком фестивалу `Ритам Европе` од 18 градова и општина, који је одржан прошле године, што је омогућило да Пале ове године буду домаћин овог фестивала - подсјећа се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    17h 46m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 30m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    11h 15m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    8h 14m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    8h 20m
    0