Počeo sastanak Viškovića i Božovića

02.09.2019. 09:57
0
IZVOR: Srna

U zgradi opštine Istočna Ilidža počeo je sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa načelnikom opštine Marinkom Božovićem.

Nakon sastanka, premijer će u 10.00 časova prisustvovati svečanom otvaranju fiskulturne sale u Osnovnoj školi - Petar Petrović Njegoš - u Istočnoj Ilidži, a izjave za novinare planirane su nakon svečanog otvaranja. 

U prošloj i ovoj godini iz klirinških sredstava za izgradnju fiskulturne sale i proširenje Osnovne škole -Petar Petrović Njegoš- u ovoj opštini uloženo je 1,2 miliona KM, dok je iz budžeta Ministarstva prosvjete i kulture odobreno dodatnih 134.372 KM. 

Ova škola izgrađena je 2009. godine sredstvima iz Razvojnog programa Republike Srpske u iznosu od 2.650.000 maraka. Nedostatak fiskulturne dvorane je dugogodišnji problem u ovoj školi i djeca nisu imala uslove za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja. 

Izgradnjom fiskulturne dvorane ovaj problem je riješen i učenici će od ove školske godine neometano da imaju nastavu fizičkog vaspitanja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“ Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    11h 47m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    11h 53m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    1h 29m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    11h 51m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    10h 42m
    0