Почео састанак Вишковића и Божовића

02.09.2019. 09:57
0
ИЗВОР: Срна

У згради општине Источна Илиџа почео је састанак предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића са начелником општине Маринком Божовићем.

Након састанка, премијер ће у 10.00 часова присуствовати свечаном отварању фискултурне сале у Основној школи - Петар Петровић Његош - у Источној Илиџи, а изјаве за новинаре планиране су након свечаног отварања. 

У прошлој и овој години из клириншких средстава за изградњу фискултурне сале и проширење Основне школе -Петар Петровић Његош- у овој општини уложено је 1,2 милиона КМ, док је из буџета Министарства просвјете и културе одобрено додатних 134.372 КМ. 

Ова школа изграђена је 2009. године средствима из Развојног програма Републике Српске у износу од 2.650.000 марака. Недостатак фискултурне дворане је дугогодишњи проблем у овој школи и дјеца нису имала услове за извођење наставе физичког васпитања. 

Изградњом фискултурне дворане овај проблем је ријешен и ученици ће од ове школске године неометано да имају наставу физичког васпитања.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО) Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    10h 37m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    9h 53m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    7h 9m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    5h 31m
    0
  • Данас Марковдан
    14h 19m
    0