Počinje da funkcioniše gradski saobraćaj, rad u Gradskoj upravi u punom kapacitetu

12.05.2020. 10:05
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.com

Gradski štab za vanredne situacije donio je naredbu o  ukidanju mjera koje se odnose na organizovanje rada u Gradskoj upravi i pripadajućim javnim ustanovama i javnim preduzećima, kao i gradskom prevozu na području grada Istočno Sarajevo.

U Gradskoj upravi, JP Gradski radio Istočno Sarajevo, JU Turistička organizacija “JAHORINA- Grad Istočno Sarajevo“, Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo, Agrarni fond Grada Istočno Sarajevo, ukida se mjera o smanjenom broju izvršilaca na radnom mjestu, te se rad organizuje u punom kapacitetu uz obavezno pridržavanje propisanim mjera zaštite.

Prema naredbi Gradskog štaba za vanredne situacije, ukida se mjera  o obustavi gradskog saobraćaja i dozvoljava ponovno uspostavljanje gradskog saobraćaja na području grada Istočno Sarajevo uz obavezno pridržavanje propisanih mjera zaštite.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    2h 52m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    20h 54m
    7
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    22h 54m
    3
  • Trik kako da ukiselite kupus
    22h 30m
    0
  • Šta vozači treba da redovno provjeravaju?
    21h 40m
    0