Pogledajte koliko košta noćenje u najskupljim hotelima na svijetu

30.05.2024. 21:33
0
IZVOR: nezavisne.com

Postoje hoteli koji su mnogo više od kratkoročnog prenoćišta, takva mjesta su rezervisana isključivo za najbogatije ljude na svijetu, i izgledaju potpuno nestvarno.

U pojedinim hotelima noćenje košta i do 100.000 evra, a ovo je lista najskupljih.

Na prvom mjestu je "Palm Casino Resort" u Las Vegasu, koji ima svoj bioskop, sve je u mermeru i u skupim detaljima. Unutar hotela se nalazi i privatni bioskop za 50 ljudi, bazeni, cijena prava "sitnica" - 96.000 za noć.

Drugo mjesto, ali ništa manje luksuzan smještaj nalazi se hotel "President Wilson" u Ženevi. Posebna atrakcija jeste kraljevski penthaus sa pogledom na čuveno Ženevsko jezero, privatnim đakuzijima, i sve to za 80.000 evra.

Sigurno da ova lista nije mogla da prođe bez Njujorka. Treće mjesto zauzima "The Mark New York Penthouse", sa ukupno pet spavaćih soba i filmskim pogledom na Central park u kojem je cijena za noć 72.000 dolara.

Ah ti Maldivi! Četvrto mjesto ispisano je za hotel "Conrad Maldives", na ostrvu Rangali, koje pripada Maldivima, prenosi RTCG.

Ono posebno što krasi ovaj hotel su podvodni apartmani iz kojih pomoću providnog plafona možete da gledate morski svijet, ajkule i sve druge vrste. Noćenje košta 48.000 evra.

Peto mjesto i hotel za samo 1.000 evra jeftinije za noć u odnosu na hotel na Maldivima, sačuvano je za "Mandarin Oriental Hyde Park" u Londonu. Noć u apartmanu na 1.300 kvadratnih metara sa pogledom na Hyde park iznosi 47.000 dolara.

Komentari 0
Povezane vijesti
Veliki pad cijene prasića u Srpskoj Veliki pad cijene prasića u Srpskoj
Najintrigantnija Srpkinja 19. vijeka: Sarkine “igre prestola” okončao sin raspikuća Najintrigantnija Srpkinja 19. vijeka: Sarkine “igre prestola” okončao sin raspikuća
“Tražim muža”: Ljepotica iz Banjaluke "zapalila" društvene mreže (FOTO) “Tražim muža”: Ljepotica iz Banjaluke "zapalila" društvene mreže (FOTO)
Najčitanije
  • To nisu bili ljudi, već zvijeri: Stradanje braće Petra i Pavla
    9h 6m
    6
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    6h 33m
    7
  • Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO)
    10h 57m
    3
  • Na današnji dan umro veliki Borislav Pekić: Srpski pisac koji je svoj život posvetio borbi za slobodu
    9h 46m
    0
  • Srpska nevjesta iz Holivuda
    10h 8m
    0