Погледајте колико кошта ноћење у најскупљим хотелима на свијету

30.05.2024. 21:33
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Постоје хотели који су много више од краткорочног преноћишта, таква мјеста су резервисана искључиво за најбогатије људе на свијету, и изгледају потпуно нестварно.

У појединим хотелима ноћење кошта и до 100.000 евра, а ово је листа најскупљих.

На првом мјесту је "Palm Casino Resort" у Лас Вегасу, који има свој биоскоп, све је у мермеру и у скупим детаљима. Унутар хотела се налази и приватни биоскоп за 50 људи, базени, цијена права "ситница" - 96.000 за ноћ.

Друго мјесто, али ништа мање луксузан смјештај налази се хотел "President Wilson" у Женеви. Посебна атракција јесте краљевски пентхаус са погледом на чувено Женевско језеро, приватним ђакузијима, и све то за 80.000 евра.

Сигурно да ова листа није могла да прође без Њујорка. Треће мјесто заузима "The Mark New York Penthouse", са укупно пет спаваћих соба и филмским погледом на Централ парк у којем је цијена за ноћ 72.000 долара.

Ах ти Малдиви! Четврто мјесто исписано је за хотел "Conrad Maldives", на острву Рангали, које припада Малдивима, преноси РТЦГ.

Оно посебно што краси овај хотел су подводни апартмани из којих помоћу провидног плафона можете да гледате морски свијет, ајкуле и све друге врсте. Ноћење кошта 48.000 евра.

Пето мјесто и хотел за само 1.000 евра јефтиније за ноћ у односу на хотел на Малдивима, сачувано је за "Mandarin Oriental Hyde Park" у Лондону. Ноћ у апартману на 1.300 квадратних метара са погледом на Hyde park износи 47.000 долара.

Коментари 0
Повезане вијести
Најинтригантнија Српкиња 19. вијека: Саркине “игре престола” окончао син распикућа Најинтригантнија Српкиња 19. вијека: Саркине “игре престола” окончао син распикућа
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Годишњица смрти једне од најмистериознијих личности у Југославији Годишњица смрти једне од најмистериознијих личности у Југославији
Најчитаније
  • Пронађен младић за којим се трагало
    11h 38m
    0
  • Освештан Храм Светог Варнаве Исповиједника на Врањешу (ФОТО)
    10h 45m
    2
  • Нестао Василије Ламбета (20) из Требиња
    14h 2m
    0
  • Пијан ометао колону службених возила МУП-а
    12h 37m
    2
  • Од сутра на рецепт нових шест лијекова
    12h 23m
    0