Pokloni NET - popularna opcija za m:tel korisnike

06.03.2023. 15:21
0
IZVOR: katera.news

Kao pripejd ili postpejdd korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Mogućnost kupovine ove tarifne opcije za m:tel prepaid korisnike je neograničena a postpad korisnici u toku jednog obračunskog perioda to mogu učiniti do četiri puta.

Takođe, i kao korisnik kombinovanog plaćanja, odnosno kao korisnik neke od m:tel Kombinuj tarifa, osim tarife Kombinuj: S junior, imate mogućnost da kupite i poklonite mobilni internet ili da drugi m:tel korisnik vama pokloni 5 GB mobilnog interneta.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpejdd korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

Komentari 0
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Odigrana prijateljska fudbalska utakmica Daun sindrom centra Banjaluka i m:tel-a Odigrana prijateljska fudbalska utakmica Daun sindrom centra Banjaluka i m:tel-a
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    13h 0m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    14h 15m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    20h 6m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    18h 33m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    20h 25m
    0