Pokretanje postupka usklađivanja redova vožnje autobuskih linija

04.04.2022. 10:13
0
IZVOR: katera.news

Obavještavaju se prevoznici koji obavljaju linijski prevoz lica na područja grada Istočno Sarajevo da je pokrenut postupak usklađivanja redova vožnje autobuskih linija grada Istočno Sarajevo za 2022/2023. godinu.

U postupku usklađivanja redova vožnje autobuskih linija na području grada Istočno Sarajevo mogu učestvovati svi zainteresovani prevoznici grada Istočno Sarajevo koji imaju odgovarajuće važeće licence za obavljanje javnog linijskog prevoza lica.

Za prevoznike koji prvi put učestvuju u procesu usklađivanja, kao i prevoznike koji su izvršili izmjene u registru, potrebno je dostaviti po jedan primjerak ovjerene kopije registracije preduzeća, odnosno, za samostalnog privrednika ovjerena rješenja za rad izdata od nadležnog organa jedinice lokalne samouprave iz sastava grada Istočno Sarajevo.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje, saobraćaj i stambeno-komunalne poslove u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo najkasnije do 25. 4. 2022. godine.

Obavještenje o pokretanju postupka usklađivanja redova vožnje autobuskih linija područja grada Istočno Sarajevo za registracioni period  2022/2023. godinu možete pogledati OVDJE.

Komentari 0
Povezane vijesti
Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa intervenisale više od deset puta Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa intervenisale više od deset puta
Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva
Božović: Hitno riješiti pitanje izgradnje Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" Božović: Hitno riješiti pitanje izgradnje Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža"
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    10h 52m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    10h 16m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    8h 31m
    12
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    1h 50m
    4
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    10h 10m
    0