Покретање поступка усклађивања редова вожње аутобуских линија

04.04.2022. 10:13
0
ИЗВОР: katera.news

Обавјештавају се превозници који обављају линијски превоз лица на подручја града Источно Сарајево да је покренут поступак усклађивања редова вожње аутобуских линија града Источно Сарајево за 2022/2023. годину.

У поступку усклађивања редова вожње аутобуских линија на подручју града Источно Сарајево могу учествовати сви заинтересовани превозници града Источно Сарајево који имају одговарајуће важеће лиценце за обављање јавног линијског превоза лица.

За превознике који први пут учествују у процесу усклађивања, као и превознике који су извршили измјене у регистру, потребно је доставити по један примјерак овјерене копије регистрације предузећа, односно, за самосталног привредника овјерена рјешења за рад издата од надлежног органа јединице локалне самоуправе из састава града Источно Сарајево.

Документацију је потребно доставити Одјељењу за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове у Градској управи Источно Сарајево најкасније до 25. 4. 2022. године.

Обавјештење о покретању поступка усклађивања редова вожње аутобуских линија подручја града Источно Сарајево за регистрациони период  2022/2023. годину можете погледати ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа" Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа"
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 59m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 17m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 44m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 32m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 53m
    0