Porodica Terzić stambeno zbrinuta

13.03.2024. 14:49
1
IZVOR: katera.news

Porodica Terzić iz Mokrog, čija su dva člana smrtno stradala u tragičnom požaru koji je zahvatio njihovu kuću, danas JE stambeno zbrinuta.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je Srni da je trajno riješeno zbrinjavanje ove porodice.

Jugović je zahvalio u ime porodice Terzić svim institicijama - opštinskim i republičkim, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pojedincima Sarajevsko-romanijske regije, okruženja, nevladinim organizacijama te srpskoj dijaspori koji su doprinijeli da se uspješno realizuje humana akcija za prikupljanje sredstava za stambeno zbrinjavanje ove porodice.

U kući porodice Terzić, u naselju Karađorđevo u Mokrom kod Pala, 15. januara buknuo je požar i tada su smrtno stradale tridesetrogodišnja majka i njena osmogodišnja kćerka.

Izgorjeli su prizemlje i sprat kuće.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Stojan 13.03.2024. 17:23
    Sramota Jugoviću da se moralo čekati na humanitarnu pomoć. Koliko vas je lopova i na Palama, koliko ste narodnih para pokrali ž, možete zgradu pokliniti ljudima u nevolji a ne jedan stan.
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 50m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    22h 59m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 34m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 47m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    14h 1m
    0