Postavljene kutije za novčanu pomoć Snježani Granić u Palama

17.03.2021. 18:14
0
IZVOR: KATERA

Opštinski odbor Crvenog krsta Istočno Novo Sarajevo pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje Snježane Granić iz Istočnog Sarajeva, kojoj je potrebno 60.000 evra za transplataciju bubrega.

Aktivisti Udruženja "Oplemeni srce" uz saradnju sa OO CK Istočno Novo Sarajevo postavili su u toku jučerašnjeg dana šest kutija u paljanskim lokalima, i to u restoranima "Gondola", "Astorija" i "Domino", kao i u kafićima "Ambar", "Kafanica Red and White" i "R'n'R".

Svi koji su u mogućnosti, a posjećuju navedene ugostiteljske objekte, mogu da doniraju novčana sredstva za liječenje naše sugrađanke Snježane Granić.

  • Snežana Granić iz Istočnog Sarajeva čeka na transplataciju bubrega
    23.02.2021. 12:24

    Snežana Granić iz Istočno Sarajeva godinu i po dana tri puta sedmično odlazi na dijalizu. Ova bolna terapija pričinjava joj sve veće muke i jedina nada za život joj je transplatacija bubrega, Za o...

Budimo humani
Snežana Granić iz Istočnog Sarajeva čeka na transplataciju bubrega


Snježana Granić već godinu i po dana, tri puta sedmično, odlazi na dijalizu. Ova bolna terapija pričinjava joj sve veće muke i jedina nada za život joj je transplatacija bubrega.

Prvu transplataciju bubrega pedesetogodišnja Snježana je imala u 26. godini. Bubreg čiji je donor bila njena majka krajem 2019. godine počeo je da otkazuje, pa je Snježana od tada ponovo vezana za aparate za dijalizu.

Kutije će biti postavljenje u navedenim lokalima u narednih mjesec dana.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani! Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    15h 29m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    13h 31m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    12h 24m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    12h 29m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    11h 32m
    1