Постављене кутије за новчану помоћ Сњежани Гранић у Палама

17.03.2021. 18:14
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Општински одбор Црвеног крста Источно Ново Сарајево покренуо је хуманитарну акцију прикупљања новчане помоћи за лијечење Сњежане Гранић из Источног Сарајева, којој је потребно 60.000 евра за трансплатацију бубрега.

Активисти Удружења "Оплемени срце" уз сарадњу са ОО ЦК Источно Ново Сарајево поставили су у току јучерашњег дана шест кутија у паљанским локалима, и то у ресторанима "Гондола", "Асторија" и "Домино", као и у кафићима "Амбар", "Кафаница Red and White" и "R'n'R".

Сви који су у могућности, а посјећују наведене угоститељске објекте, могу да донирају новчана средства за лијечење наше суграђанке Сњежане Гранић.

  • Снежана Гранић из Источног Сарајева чека на трансплатацију бубрега
    23.02.2021. 12:24

    Снежана Гранић из Источно Сарајева годину и по дана три пута седмично одлази на дијализу. Ова болна терапија причињава јој све веће муке и једина нада за живот јој је трансплатација бубрега, За о...

Будимо хумани
Снежана Гранић из Источног Сарајева чека на трансплатацију бубрега


Сњежана Гранић већ годину и по дана, три пута седмично, одлази на дијализу. Ова болна терапија причињава јој све веће муке и једина нада за живот јој је трансплатација бубрега.

Прву трансплатацију бубрега педесетогодишња Сњежана је имала у 26. години. Бубрег чији је донор била њена мајка крајем 2019. године почео је да отказује, па је Сњежана од тада поново везана за апарате за дијализу.

Кутије ће бити постављење у наведеним локалима у наредних мјесец дана.

Коментари 0
Повезане вијести
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин” Купи километре, подржи Невена Тушевљака и помози рад Фондације “Свети Вукашин”
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    7h 1m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    7h 45m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    11h 50m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    11h 54m
    2
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    23h 38m
    0