Poznato stanje povrijeđenih u teškoj nesreći kod Trebinja

18.06.2023. 19:10
0
IZVOR: srna.rs

Svi povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Trebinja, koji su smješteni u trebinjsku Bolnicu, stabilnog su zdravstvenog stanja, a danas će jedan sa težim povredama helikopterom biti prevezen u Banjaluku, dok će 10 lakše porijeđenih biti otpušteno kući, izjavio je direktor trebinjske Bolnice Nedeljko Lambeta.

Lambeta je naveo da će kući biti otpušteni pacijenti koji su smješteni na Odjeljenje za hirurgiju trebinjske bolnice.

On je rekao da će helikopterom biti prevezen pacijent koji je izrazio želju da se operiše u UKC-u s obzirom da je iz Banjaluke.

Lambeta je posjetio da juče jedan od 13 povrijeđenih pacijenta prevezen helikopterom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

On je dodao da će jedan pacijent ostati u Bolnici Trebinje, gdje će biti operisan.

Saobraćajna nesreća, u kojoj su dva lica poginula, a 13 povrijeđeno, dogodila se rano juče kada je autobus koji je prevozio radnike Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid u mjestu Dražin Do kod Trebinja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Karadžićevo zdravstveno stanje nije bolje - nije urađena osnovna dijagnostika Karadžićevo zdravstveno stanje nije bolje - nije urađena osnovna dijagnostika
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    39m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    3m
    0
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    20h 56m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    14h 47m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    22h 53m
    0