Prijavila pljačku, a sinu i suprugu pomogla da uzmu plijen

13.02.2020. 10:33
0
IZVOR: Srpska.info

Derventska policija rasvijetlila je pljačku novca iz jednog kafića u tom gradu, te uhapsila jednu ženu, njenog sina i nevjenčanog supruga, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema našim informacijama uhapšeni su Ognjenka Cicović (39), njen sin Nemanja (22) i njen nevjenčani suprug Željko Vukman (22).

Prije hapšenja, policiji se juče oko 05.50 časova, obratila čistačica jednog ugostiteljskog objekta iz Dervente, koja je prijavila, da kada je otključala i otvorila ulazna vrata navedenog ugostiteljskog objekta, da je nepoznati muškarac ušao u isti, oborio je na pod, a zatim obio aparat za igre na sreću, odakle je ukrao novac a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su operativnim radom došli do saznanja da su navedeno krivično djelo izvršila prijaviteljka odnosno O.C, zajedno sa N.C. i Ž.V, svi sa područja opštine Derventa – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je pojasnila, navodeći inicijale, da je Civovićeva s obzirom da posjeduje originalni ključ ulaznih vrata navedenog objekta, otključavala vrata nakon čega su N.C. i Ž.V. uz pomoć podesnog predmeta nasilno otvorili metalnu kasu aparata za igre na sreću, odakle su otuđili novac a potom se sa putničkim automobilom udaljili sa lica mjesta.

– Zahvaljujući brzoj reakciji policije sav otuđeni novac u iznosu od oko 900 KM je pronađen i biće vraćen oštećenom licu – istakla je Kerkezova.

Navedena osobe su lišene slobode i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv osoba inicijala O.C. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu “Lažno prijavljivanje krivičnog djela” dok će protiv lica inicijala N.C. i Ž.V. biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Požar kod Dervente stavljen pod kontrolu, vatrogasci uputili apel građanima Požar kod Dervente stavljen pod kontrolu, vatrogasci uputili apel građanima
Veliki požar kod Dervente, vatra izmiče kontroli Veliki požar kod Dervente, vatra izmiče kontroli
Od početka godine opljačkano sedam kuća srpskih povratnika u Ljuboždu Od početka godine opljačkano sedam kuća srpskih povratnika u Ljuboždu
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    16h 17m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    17h 1m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    21h 6m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    21h 10m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    6h 37m
    0