Пријавила пљачку, а сину и супругу помогла да узму плијен

13.02.2020. 10:33
0
ИЗВОР: Srpska.info

Дервентска полиција расвијетлила је пљачку новца из једног кафића у том граду, те ухапсила једну жену, њеног сина и невјенчаног супруга, потврђено је за Српскаинфо.

Према нашим информацијама ухапшени су Огњенка Цицовић (39), њен син Немања (22) и њен невјенчани супруг Жељко Вукман (22).

Прије хапшења, полицији се јуче око 05.50 часова, обратила чистачица једног угоститељског објекта из Дервенте, која је пријавила, да када је откључала и отворила улазна врата наведеног угоститељског објекта, да је непознати мушкарац ушао у исти, оборио је на под, а затим обио апарат за игре на срећу, одакле је украо новац а потом се удаљило у непознатом правцу.

– Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Дервента који су оперативним радом дошли до сазнања да су наведено кривично дјело извршила пријавитељка односно О.Ц, заједно са Н.Ц. и Ж.В, сви са подручја општине Дервента – рекла је портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.

Она је појаснила, наводећи иницијале, да је Цивовићева с обзиром да посједује оригинални кључ улазних врата наведеног објекта, откључавала врата након чега су Н.Ц. и Ж.В. уз помоћ подесног предмета насилно отворили металну касу апарата за игре на срећу, одакле су отуђили новац а потом се са путничким аутомобилом удаљили са лица мјеста.

– Захваљујући брзој реакцији полиције сав отуђени новац у износу од око 900 КМ је пронађен и биће враћен оштећеном лицу – истакла је Керкезова.

Наведена особе су лишене слободе и над истима је извршена криминалистичка обрада.

Након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој ће против особа иницијала О.Ц. бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу “Лажно пријављивање кривичног дјела” док ће против лица иницијала Н.Ц. и Ж.В. бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Тешка крађа“.

Коментари 0
Повезане вијести
Пожар код Дервенте стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима Пожар код Дервенте стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
Велики пожар код Дервенте, ватра измиче контроли Велики пожар код Дервенте, ватра измиче контроли
Од почетка године опљачкано седам кућа српских повратника у Љубожду Од почетка године опљачкано седам кућа српских повратника у Љубожду
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    6h 10m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    18h 47m
    2
  • Крађа у Палама
    4h 28m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    22h 35m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    3h 43m
    0