Pronađeno 45 stabljika indijske konoplje

31.08.2022. 10:40
0
IZVOR: glassrpske.com

N. K. iz Nevesinja uhapšen je nakon što je policija pronašla zasade indijske konoplje, za koje se sumnja da je on uzgajao.

Iz Policijske uprave Trebinje saopštili su da je policija osumnjičenog uhapsila u ponedjeljak.

- Službenici Policijske uprave Trebinje su 29. avgusta u Nevesinju pronašli zasad indijske konoplje. Provodeći planske aktivnosti iz akcija "Plantaža 2022" i "Kalibar 2022" policajci su došli do saznanja da na području mjesta Ćesim kod Nevesinja ima zasad indijske konoplje - saopšteno je iz policije.

Dodaju da su, nakon operativno-taktične mjere i radnje, zasjede, policajci stekli sumnju da je N.K. zasadio i uzgajao pronađeni zasad.

- Tokom hapšenja osumnjičeni je odbacio lovački karabin za koji nije posjedovao potrebnu dokumentaciju. Uviđajem je pronađeno i oduzeto 45 stabljika indijske konoplje, lovački karabin i više predmeta koji su korišteni za održavanje zasada - navode iz policije.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, obavljen je pretres kuće, okućnice i pomoćnih prostorija koje koristi N. K. na dvije lokacije u Nevesinju, kao i pretres putničkog automobila.

- Tom prilikom je pronađena municija, digitalna vaga, 329 sjemenki marihuane i 129 grama zeljaste biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Nakon kompletiranja predmeta biće podnešen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija - dodaju iz policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz Afera “Roleks” trese Evropu: Ukrali 600 miliona evra, novac trošili na neviđeni luksuz
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    3h 29m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    10h 35m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    9h 2m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    4h 44m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    10h 54m
    0