Put Triangla - Jahorina biće saniran u najkraćem mogućem roku

08.11.2021. 21:04
3
IZVOR: Katera

Sanacija regionalnog puta Pale - Jahorina, na dijelu od Triangle ka planini u dužini od oko 150 metara, počeće večeras, potvrdio je Srni načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Jugović je rekao da je zbog obilnih kišnih padavina i bujica aktivirano klizište na ovoj dionici koje je ozbiljno oštetilo kolovoz, koji spaja Jahorinu sa Palama.

Prema njegovim riječima, saobraćaj je večeras u potpunosti obustavljen prema Jahorini, a radovi na sanaciji ovih oštećenja na kolovozu počeće večeras prema preporuci nadležnih iz "Puteva Republike Srpske".

Podsjećamo, prilaz Jahorini je, nakon ovih oštećenja i prethodno, urušavanja dijela starog puta Podgrab - Jahorina u Vrhprači, potpuno obustavljen za sva motorna vozila.

Jugović je rekao da će i ova dionica puta iz Podgraba biti sanirana, a da je kao prvi prioritet definisana saobraćajnica od Triangle ka Jahorini.

 

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Njegos 09.11.2021. 18:49
    Tvrdomici nego kako
  • Generic placeholder image
    Oblak 08.11.2021. 23:11
    Igrale se delije nasred Jahorine strucnjaka svih fela. Priroda uzvratila, a moze i silnije. E sad su bas oprali pare - zavrsno pranje narod casti.
  • Generic placeholder image
    NEKARAKTERI 08.11.2021. 22:10
    Znači na Jahorinu se može samo RADOVANOVIM putem preko Tvrdimića
Povezane vijesti
Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa
Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada
Najčitanije
  • Albanac koji je zadužio Srbe
    1h 14m
    5
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    21h 20m
    0
  • Pacijent fizički napao doktoricu u Bratuncu
    23h 3m
    0
  • Šehovac: Alija Izetbegović - ratni zločinac jer je zemlju uveo u rat
    22h 59m
    11
  • Radnik "Elektro-Hercegovine" životno ugrožen nakon pada sa stuba
    20h 10m
    0