Roditelj gađao flašom direktora škole zato što nije mogao da doveze dijete do same škole!?

22.10.2024. 14:05
0
IZVOR: blic.rs

Roditelj koji je juče napao direktora Osnovne škole „Miroslav Antić“ u Nišu Miloša Stankovića, gađao ga je punom plastičnom flašom od 1,5 litara vode, ali ga srećom nije pogodio, saznaje „Blic“.

Po riječima svjedoka koji su bili u kancelariji, on je bacio plastičnu flašu u pravcu direktora, ali je ona pogodila monitor koji se nalazio ispred Stankovića, oborila ga na sto i odbila se u ćošak kancelarije. Direktor Stanković srećom nije zadobio fizičke povrede, ali je preživio stres zbog čega je imao skok pritiska.

Prema nezvaničnim informacijama, prije nego je bacio flašu ka direktoru, roditelj koji je došao u kancelariju direktora uputio mu je psovke i uvrede smatrajući da mu je zbog kapije koja je postavljena na školskom dvorištu ugroženo pravo da dijete doveze u školu. Situacija je kulminirala kada mu je direktor rekao da izađe iz kancelarije i da će moći da razgovaraju tek kada se nauči da priča bez vrijeđanja.

– Bio sam u kancelariji kada je ušao taj gospodin i počeo da negoduje vezano za to što je zatvorena kapija na školskom dvorištu. Direktor ga je pitao: „Ko ste vi u stvari?“. On se predstavio kao roditelj deteta i nastavio da bude agresivniji u razgovoru. Kada mu je direktor rekao kakvo je to ponašanje i da napusti kancelariju, on je izvadio neku flašu vode i bacio je u pravcu direktora – ispričao je za „Blic“ školski zubar Goran Marković.

Roditelj je nakon incidenta krenuo da izlazi iz zgrade škole dok je direktor obavijestio policiju koja ga je zaustavila.

U niškoj policiji „Blicu“ je potvrđeno da je napad na direktora škole prijavljen juče poslije podneva i da je obavješteno i tužilaštvo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dineco d.o.o. Trebinje raspisuje konkurs za direktora proizvodnje Dineco d.o.o. Trebinje raspisuje konkurs za direktora proizvodnje
Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Najčitanije
  • Zemni ostaci Jovana Dučića sahranjeni u Trebinju
    11h 52m
    8
  • Roditelj gađao flašom direktora škole zato što nije mogao da doveze dijete do same škole!?
    7h 10m
    0
  • Bora Stanković - "Slikar" prolaznosti života i ljudske tragike
    6h 4m
    0
  • Nova pravila na Instagramu: Nema više snimanja ekrana privatnih poruka
    23h 42m
    0
  • Sa tržišta BiH se povlači argeta pašteta čiji je rok 10. septembar 2027. godine
    5h 33m
    0