Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дијете до саме школе!?

22.10.2024. 14:05
0
ИЗВОР: blic.rs

Родитељ који је јуче напао директора Основне школе „Мирослав Антић“ у Нишу Милоша Станковића, гађао га је пуном пластичном флашом од 1,5 литара воде, али га срећом није погодио, сазнаје „Блиц“.

По ријечима свједока који су били у канцеларији, он је бацио пластичну флашу у правцу директора, али је она погодила монитор који се налазио испред Станковића, оборила га на сто и одбила се у ћошак канцеларије. Директор Станковић срећом није задобио физичке повреде, али је преживио стрес због чега је имао скок притиска.

Према незваничним информацијама, прије него је бацио флашу ка директору, родитељ који је дошао у канцеларију директора упутио му је псовке и увреде сматрајући да му је због капије која је постављена на школском дворишту угрожено право да дијете довезе у школу. Ситуација је кулминирала када му је директор рекао да изађе из канцеларије и да ће моћи да разговарају тек када се научи да прича без вријеђања.

– Био сам у канцеларији када је ушао тај господин и почео да негодује везано за то што је затворена капија на школском дворишту. Директор га је питао: „Ко сте ви у ствари?“. Он се представио као родитељ детета и наставио да буде агресивнији у разговору. Када му је директор рекао какво је то понашање и да напусти канцеларију, он је извадио неку флашу воде и бацио је у правцу директора – испричао је за „Блиц“ школски зубар Горан Марковић.

Родитељ је након инцидента кренуо да излази из зграде школе док је директор обавијестио полицију која га је зауставила.

У нишкој полицији „Блицу“ је потврђено да је напад на директора школе пријављен јуче послије поднева и да је обавјештено и тужилаштво.

Коментари 0
Повезане вијести
Dineco d.o.o. Требиње расписује конкурс за директора производње Dineco d.o.o. Требиње расписује конкурс за директора производње
Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Најчитаније
  • Земни остаци Јована Дучића сахрањени у Требињу
    14h 27m
    8
  • Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дијете до саме школе!?
    9h 45m
    0
  • Са тржишта БиХ се повлачи аргета паштета чији је рок 10. септембар 2027. године
    8h 8m
    0
  • Бора Станковић - "Сликар" пролазности живота и људске трагике
    8h 39m
    0
  • СИПА ухапсила пет особа
    13h 1m
    0