Rukometni kamp „Ratko Nikolić” u Istočnom Sarajevu

29.06.2022. 18:45
0
IZVOR: R.K. Slavija

Rukometni klub Slavija i grad Istočno Sarajevo će sredinom jula biti domaćini Međunarodnog rukometnog kampa Ratko Nikolić.

Proslavljeni srpski rukometaš već godinama organizuje kamp za mlade rukometaše i rukometašice u Vrnjačkoj Banji, a sada će po prvi put van granica Srbije, kamp biti održan i u BiH.

Kamp se održava u periodu od 12. do 19. jula, a jedna sekcija kampa biće održana u novootvorenoj sportskoj dvorani u Istočnom Sarajevu, gdje će učesnici imati priliku da uče od rukometnih velikana iz BiH, Srbije i šire.

Proslavljeni rukometni as će u Istočnom Sarajevu boraviti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, takođe rukometnim velikanima.

Očekuje se dolazak i velikih rukometnih imena i stručnjaka, koji će svakako imati mnogo toga pokazati i predstaviti svim učesnicima kampa što će svakako biti veliko iznenađenje, ali njihova imena će biti poznata neposredno pred početak kampa.

Kamp Ratko Nikolić će biti jedinstvena prilika za dječake i djevojčice iz BiH i regiona da treniraju i uče sa ljudima koji su ostavili veliki pečat u svijetu rukometa.

Takođe, sve učesnike kampa očekuju vrijedni pokloni u vidu sportske opreme.

Rukometni klub Slavija ovim putem poziva sve zainteresovane da se prijave na kamp i budu dio ovog jedinstvenog spektakla.

Sve informacije vezane za kamp Ratko Nikolić možete dobiti pozivom na broj telefona: 065/296-140.

Komentari 0
Povezane vijesti
Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene Bliži se kamp Crvene zvezde u Istočnoj Ilidži, prijave još uvijek otvorene
Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži
Peti „Osnovni airsoft kamp“ u subotu i nedjelju Peti „Osnovni airsoft kamp“ u subotu i nedjelju
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    11h 20m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    22h 53m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    22h 34m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    9h 34m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    7h 24m
    0