Ruska skijašica najbolja uprkos svim sankcijama

06.03.2022. 10:18
0
IZVOR: rs.sputniknews.com

Natalija Neprjaeva, ruska skijašica, osvajanjem Svjetskog kupa ostvarila je fenomenalan uspjeh u najtežim mogućim uslovima, rekao je sportski komentator Dmitri Gubernijev.

Neprjaeva je osvojila Svjetski kup u skijaškom trčanju uprkos odluci Međunarodne skijaške federacije da suspenduje ruske sportiste do kraja sezone.

Ruska reprezentativka je tri trke prije kraja takmičarske godine obezbijedila trofej sa 241 poenom više u odnosu na drugoplasiranu Ebu Anderson.

- Sve je ispalo potpuno fer. Ovo je njena sezona. Prva Ruskinja koja je osvojila ovaj trofej i ima kompletiran set olimpijskih medalja - rekao je Gubernijev.

Kako je istakao da je Natalija briljantna sprinterka i fenomenalna skijašica na duge staze.

- Nazvao bih je skijaškim klasikom. Ne bi trebalo da se plašimo grandioznih riječi kada pričamo o njoj. Fenomenalan uspjeh u najtežim mogućim okolnostima. Čestitam joj iz dubine duše - naveo je Gubernijev.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva
Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus Putin dodijelio orden tinejdžerima koji su spasavali ljude tokom napada na Krokus
Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    18h 26m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    17h 57m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    14h 13m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    18h 20m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    10h 8m
    2