Sarajevo: Povrijeđena tri lica, pobjegao vozač koji je izazvao udes

04.04.2024. 17:21
0
IZVOR: srna.rs

Tri osobe, među kojima i jedna maloljetna, povrijeđene su danas u saobraćajnoj nezgodi u sarajevskom naselju Buća Potok, a policija traga za vozačem koji je izazvao nezgodu, rekla je Srni portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Novalićeva je rekla da su pješaci i jedan od vozača prebačeni u Opštu bolnicu gdje su im konstatovane lakše povrede.

Ona je navela da su u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 12.30 časova, učestvovala tri vozila, te da je vozač koji je izazvao nezgodu u bjekstvu i policija traga za njim.

Novalićeva je pojasnila da su dva vozila na pješačkom prelazu čekala da pješaci pređu na drugu stranu ulice i u tom trenutku udarilo ih je treće vozilo.

Prema njenim riječima, drugo auto je, posljedično, udarilo prvo koje je tokom ovog lančanog sudara tada udarilo dva pješaka koja su prelazila put.

Komentari 0
Povezane vijesti
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    19h 14m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    18h 56m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    19h 50m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    16h 45m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    15h 47m
    0