Sarajevo: Trojac dobio pet godina robije zbog pljačke pumpe u Hadžićima

04.05.2020. 10:51
0
IZVOR: Glas Srpske

Nermin Redžepović, Almin Pezo i Anel Hondo osuđeni su u Kantonalnom sudu u Sarajevu na ukupno pet godina i četiri mjeseca zbog pljačke benzinske pumpe u naselju Hadžići.

Redžepović je osuđen na tri godine, dok su Pezo i Hondo dobili po godinu i dva mjeseca zatvora. Sva trojica su osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji su zaključili sa sarajevskim Kantonalnim tužilaštvom.

Prema presudi oni su pačku počinili u maju 2019. godine kada su prijeteći nožem i pištoljem od radnika pumpe u Hadžićima oteli određenu količinu novca  i više šteka cigareta.

Redžepović je poznat od ranije po krivičnim djelima i hapšen je uglavnom zbog razbojništava. Sumnjičen je i za pljačku radnika kompleksa „Vrelo Bosne” koju je počinio 2015. godine kada je prijeteči oružjem  oteo torbu s novcem. Privođen je i zbog pljačke poslovnice „BH Pošte” u Sokolović Koloniji, te pljačke prodavnica mahom na području opštine Ilidža. Hapšen je i zbog neovlaštenog posjedovanja opojnih droga.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    6h 25m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    19h 35m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    20h 7m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    18h 26m
    0
  • Mladić izboden nožem u parku!
    22h 29m
    0