Šarović: Mi pobjeđujemo, imperija oko Dodika se urušava

19.09.2022. 18:32
0
IZVOR: katera.news

Mirko Šarović, kandidat SDS za srpskog člana Predsjedništva BiH, istakao je da je režim krenuo sa najprljavijom kampanjom do sada.

- Mi pobjeđujemo, pobjeđuje narod i to potvrđuju sva istraživanja – rekao je Šarović.

On je poručio da se imperija oko Dodika ruši i da Republika Srpska od 3.oktobra ide drugim pravcem.

- Vlast je krenula sa prljavom kampanjom i vidi se da postoji centar iz koga se time upravlja. To je najcrnja prljava kampanja do sada. Služe se svim i svačim, smišljaju razne stvari, a ako protivnik pokušava tim da se služi i da skreće pažnju sa bitnih tema to znači samo jedno - da ima veliki problem - navodi Šarović.

On je dodao da su sve snage usmjerene da se Dodik spasi jer zna šta ga poslije čeka.

- Jer to je režim, a ne vlast, a ako ste režim znači da niste demokratski upravljali zemljom, da ima tu svega i svašta – kaže on.

Šarović poručuje da će pravda da dođe po mnoge i da je to potpuno jasno.

- Oni strahuju od mnogo toga, jedan broj ljudi, njih oko 50, koji su bili duboko involvirani u prljave poslove, strahuju jer znaju da će biti predmet istraga. Oni znaju šta će se desiti. To će biti istorijski trenutak. Jedna od naših prvih mjera biće upravo  da se neki veliki slučajevi koji su sada u ladicama i stopirani iz njih izvade,  da se krene sa njima već u prvoj godini. To želimo da vidimo, trenutak kada će pravosuđe da otvori priču oko ključnih slučajeva. Biće to jedan veliki zaokret i javnost to treba da očekuje od nas kao jednu od prvih mjera već u prvoj godini rada. I vlast i pojedinci iz vlasti s pravom se boje toga i žele da opstanu po svaku cijenu - istakao je Šarović.

On kaže da on, za razliku od ljudi iz vlasti koji vode prljavu kampanju, u kampanji govori o tome koje ekonomske mjere će nova vlast donijeti za bolji život, kako će raditi u Predsjedništvu BiH kao srpski član.

- Istraživanja pokazuju da, osim pobjede za inokosne funkcije, sposobni smo da formiramo Vladu RS i Savjet ministara BiH. Slična istraživanja vlast nema, jer da ima, ne bi se ovako ponašala i bili bi mnogo mirniji. Najmanje 42 poslanika su trenutno dostižna,  sa  Jelenom, Vukanom i sa mnom, i ovoga puta nećemo dozvoliti kupovinu ‘papaka' jer smo se  pripremili da ne dozvolimo ono što je Željka Cvijanović ranije radila kupujući poslanike i čak javno to priznajući. To se sada neće desiti jer to nećemo dozvoliti i spremni smo za takve pokušaje - rekao je Šarović.

On je poručio da kada pobijede i dobiju dvije osnovne pozicije, za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva,  režim više nema šta da traži.

Komentarišući „druženje“ Milanovića i Dodika na Dodikovom imanju nakon Milanovićeve proslave ubijanja Srba, Šarović je istakao da je to jedan od najgorih Dodikovih poteza.

- U hrvatskoj akciji "Maestral" ubijeno je najmanje 100 Srba  i primiti Milanovića nakon proslave toga čina - to je neoprostivo“, kategoričan je Šarović.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva Tragedija u porodici Mirka Šarovića: Supruga pronađena mrtva
Šarović: Godišnjicu Dejtonskog sporazuma dočekujemo u nikad goroj situaciji Šarović: Godišnjicu Dejtonskog sporazuma dočekujemo u nikad goroj situaciji
Privremeno rukovodstvo mijenja Šarovića Privremeno rukovodstvo mijenja Šarovića
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    20h 1m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    21h 34m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    18h 0m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    20h 13m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 42m
    3