Шаровић: Ми побјеђујемо, империја око Додика се урушава

19.09.2022. 18:32
0
ИЗВОР: katera.news

Мирко Шаровић, кандидат СДС за српског члана Предсједништва БиХ, истакао је да је режим кренуо са најпрљавијом кампањом до сада.

- Ми побјеђујемо, побјеђује народ и то потврђују сва истраживања – рекао је Шаровић.

Он је поручио да се империја око Додика руши и да Република Српска од 3.октобра иде другим правцем.

- Власт је кренула са прљавом кампањом и види се да постоји центар из кога се тиме управља. То је најцрња прљава кампања до сада. Служе се свим и свачим, смишљају разне ствари, а ако противник покушава тим да се служи и да скреће пажњу са битних тема то значи само једно - да има велики проблем - наводи Шаровић.

Он је додао да су све снаге усмјерене да се Додик спаси јер зна шта га послије чека.

- Јер то је режим, а не власт, а ако сте режим значи да нисте демократски управљали земљом, да има ту свега и свашта – каже он.

Шаровић поручује да ће правда да дође по многе и да је то потпуно јасно.

- Они страхују од много тога, један број људи, њих око 50, који су били дубоко инволвирани у прљаве послове, страхују јер знају да ће бити предмет истрага. Они знају шта ће се десити. То ће бити историјски тренутак. Једна од наших првих мјера биће управо  да се неки велики случајеви који су сада у ладицама и стопирани из њих изваде,  да се крене са њима већ у првој години. То желимо да видимо, тренутак када ће правосуђе да отвори причу око кључних случајева. Биће то један велики заокрет и јавност то треба да очекује од нас као једну од првих мјера већ у првој години рада. И власт и појединци из власти с правом се боје тога и желе да опстану по сваку цијену - истакао је Шаровић.

Он каже да он, за разлику од људи из власти који воде прљаву кампању, у кампањи говори о томе које економске мјере ће нова власт донијети за бољи живот, како ће радити у Предсједништву БиХ као српски члан.

- Истраживања показују да, осим побједе за инокосне функције, способни смо да формирамо Владу РС и Савјет министара БиХ. Слична истраживања власт нема, јер да има, не би се овако понашала и били би много мирнији. Најмање 42 посланика су тренутно достижна,  са  Јеленом, Вуканом и са мном, и овога пута нећемо дозволити куповину ‘папака' јер смо се  припремили да не дозволимо оно што је Жељка Цвијановић раније радила купујући посланике и чак јавно то признајући. То се сада неће десити јер то нећемо дозволити и спремни смо за такве покушаје - рекао је Шаровић.

Он је поручио да када побиједе и добију двије основне позиције, за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва,  режим више нема шта да тражи.

Коментаришући „дружење“ Милановића и Додика на Додиковом имању након Милановићеве прославе убијања Срба, Шаровић је истакао да је то један од најгорих Додикових потеза.

- У хрватској акцији "Маестрал" убијено је најмање 100 Срба  и примити Милановића након прославе тога чина - то је неопростиво“, категоричан је Шаровић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији Шаровић: Годишњицу Дејтонског споразума дочекујемо у никад горој ситуацији
Привремено руководство мијења Шаровића Привремено руководство мијења Шаровића
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    6h 7m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 51m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    21h 4m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 18m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    22h 10m
    0