Sigurna pobjeda odbojkašica Srbije protiv Belgije

22.08.2021. 21:37
0
IZVOR: Katera

Odbojkaška reprezentacija Srbije u meču trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva, bez većih problema, su savladale reprezentaciju Belgije rezultatom 3:0 (25.21, 25:21, 25:21).

Ovo je bilo savršeno veče srpske odbojkašice Tijane Bošković, koja je večeras bila ubjedljiva protiv Belgijanki na terenu "Štark arene" u Beogradu.

Nakon fantastične pobjede nad Francuskom u prethodnom, drugom kolu prvenstva, te ubjedljive dominacije nad BiH na otvaranju prvenstva, Srbija je i večeras blistala na svom terenu protiv Belgije.

Izabranice trenera Zorana Terzića sutra imaju slobodan dan, a već u utorak igraju protiv Azerbejdžana, dok u srijedu zatvaraju grupnu fazu takmičenja okršajem protiv Ruske Federacije.

Ovom pobjedom, dominacija srpskih odbojkašica na evropskim prvenstvima se nastavlja, te je Srbija večeras ostvarila 19. pobjedu u nizu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Najčitanije
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    21h 12m
    0
  • Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    23h 5m
    0
  • Policajac godinama prosjacima uzimao novac
    21h 50m
    1
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    8h 48m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    10h 35m
    0