Simanić sa dva gola doveo Romaniju do prve pobjede

15.09.2023. 17:44
0
IZVOR: sport.dc

Prvom pobjedom u sezoni, poslije četiri startna poraza, Romaniji je pao teret sa leđa. Na Palama se tokom sedmice ugodnije treniralo, a ono što je primjetno je da ekipa Milana Gutovića raste iz utakmice u utakmicu, te je kao rezultat toga i stigla pobjeda protiv Alfa Modriče.

Junak trijumfa je dvostruki strijelac sa penala, Bogdan Simanić, u prošloj sezoni najbolji strijelac kluba.

- Bila je ovo za nas vrlo važna utakmica. Nije bilo ugodno poslije četiri uvodna poraza, ali smo pobijedili i moramo biti zadovoljni sa osvojena tri boda. Sigurno da nam ova pobjeda mnogo znači za nastavak sezone, govori nam centarfor Paljana, Bogdan Simanić.

Romanija nije najbolje ušla sezonu, ali vjeruje Simanić da i pored toga što će biti velika borba za opstanak Romanija ostaje u

- Sigurno da nije najbolje kada uđeš u sezonu sa četiri poraza, ali sigurno da smo se poslije ove pobjede protiv Alfa Modriče podigli. Novi smo u ligi i svaku utakmicu smo sve bolji i bolji i nadam se da ćemo izboriti opstanak. Sigurno da neće biti lako, ali ekipa radi dobro, treniramo dobro i nadam se da ćemo izboriti opstanak.

U šestom kolu Romaniju čeka gostovanje kod Kozare u Gradišci.

- Sigurno da će to biti jedna teška utakmica. Ekipa Kozare dobro igra kući, a mi idemo da probamo napraviti što bolji rezultat. Nadam se da možemo neporaženi da se vratimo iz Gradiške.

Protiv Alfa Modriče Simanić je udario prve "recke" u novoj sezoni, a nada se da će ih biti još dosta.

- Mogu biti zadovoljan zbog golova, ali uvijek može bolje. Na meni je da treniram i radim, i sigurno je da će iz toga izaći još rezultata i golova.

Utakmica Kozara - Romanija igra se u subotu od 16 sati. Meč sudi Aleksandar Jevtić iz Prijedora.

Komentari 0
Povezane vijesti
Naš grad bogatiji za dva dječaka Naš grad bogatiji za dva dječaka
Prosječna cijena kvadrata stana u Srpskoj veća za 24,1 odsto Prosječna cijena kvadrata stana u Srpskoj veća za 24,1 odsto
Ovo je cijena školarine na fakultetima u Srpskoj za akademsku 2024/25. godinu Ovo je cijena školarine na fakultetima u Srpskoj za akademsku 2024/25. godinu
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    8h 19m
    2
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    8h 51m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    9h 0m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    12h 7m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    4h 2m
    0