Симанић са два гола довео Романију до прве побједе

15.09.2023. 17:44
0
ИЗВОР: sport.dc

Првом побједом у сезони, послије четири стартна пораза, Романији је пао терет са леђа. На Палама се током седмице угодније тренирало, а оно што је примјетно је да екипа Милана Гутовића расте из утакмице у утакмицу, те је као резултат тога и стигла побједа против Алфа Модриче.

Јунак тријумфа је двоструки стријелац са пенала, Богдан Симанић, у прошлој сезони најбољи стријелац клуба.

- Била је ово за нас врло важна утакмица. Није било угодно послије четири уводна пораза, али смо побиједили и морамо бити задовољни са освојена три бода. Сигурно да нам ова побједа много значи за наставак сезоне, говори нам центарфор Паљана, Богдан Симанић.

Романија није најбоље ушла сезону, али вјерује Симанић да и поред тога што ће бити велика борба за опстанак Романија остаје у

- Сигурно да није најбоље када уђеш у сезону са четири пораза, али сигурно да смо се послије ове побједе против Алфа Модриче подигли. Нови смо у лиги и сваку утакмицу смо све бољи и бољи и надам се да ћемо изборити опстанак. Сигурно да неће бити лако, али екипа ради добро, тренирамо добро и надам се да ћемо изборити опстанак.

У шестом колу Романију чека гостовање код Козаре у Градишци.

- Сигурно да ће то бити једна тешка утакмица. Екипа Козаре добро игра кући, а ми идемо да пробамо направити што бољи резултат. Надам се да можемо непоражени да се вратимо из Градишке.

Против Алфа Модриче Симанић је ударио прве "рецке" у новој сезони, а нада се да ће их бити још доста.

- Могу бити задовољан због голова, али увијек може боље. На мени је да тренирам и радим, и сигурно је да ће из тога изаћи још резултата и голова.

Утакмица Козара - Романија игра се у суботу од 16 сати. Меч суди Александар Јевтић из Приједора.

Коментари 0
Повезане вијести
У Српској смањено очекивано трајање живота У Српској смањено очекивано трајање живота
Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
Српска богатија за 28 беба, у Источном Сарајеву рођен дјечак Српска богатија за 28 беба, у Источном Сарајеву рођен дјечак
Најчитаније
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  16h 58m
  0
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  16h 23m
  2
 • У препуној сали Kултурног центра изведена монодрама "К`о камен"
  14h 1m
  0
 • На амбуланти у Сувом Долу разбијена стакла и ишчупана метална врата
  21h 26m
  0
 • Проглашен најљепши аутомобил у 2023. години
  22h 31m
  0