Sokolac: Obavezno nošenje maski i ograničena okupljanja na javnim površinama

07.04.2020. 17:41
0
IZVOR: SRNA

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Sokolac Milovan Bjelica donio je danas naredbu o dodatnim epidemiološko-zaštitnim mjerama i ograničenju okupljanja u ovoj lokalnoj zajednici.

Prema ovoj naredbi, građani na ulici i javnim površinama moraju poštovati epidemiološko-zaštitne mjere, nošenje zaštitnih maski, pamučnih traka, šala i slično, uz održavanje socijalne distance od najmanje 1,5 metar.

- Zabranjuje se da se više od tri lica zajedno kreću i zadržavaju na javnom mjestu, posebno na izletištima i sportskim terenima, odnosno na otvorenom prostoru - navedeno je u ovoj odluci.

Nadzor nad sprovođenjem ove naredbe, koja stupa na snagu danom donošenja, vršiće pripadnici Policijske stanice Sokolac i sokolačke Komunalne policije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića Obilježene 22 godine od smrti Željka Markovića
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    18h 42m
    0
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    15h 14m
    0
  • Stručnjaci upozoravaju: Parkiran automobil nije poželjno ostaviti u brzini
    7h 45m
    0
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    9h 35m
    3
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    20h 12m
    1