Srednjoškolci iz Istočne Ilidže organizuju humanitarnu trku za Miloša Božovića

26.12.2023. 12:29
0
IZVOR: katera.news

Članovi Savjeta učenika i sekcije Crvenog krsta Srednjoškolskog centra “Istočna Ilidža” odlučili su da organizuju humanitarnu trku čiji je cilj da se prodajom pretrčanih kilometara skupi novac koji će biti uplaćen za dalje liječenje našeg sugrađanina Miloša Božovića.

Humanitarna trka za Miloša Božovića, nekadašnjeg golmana FK “Slavija” i učenika Srednjoškolskog centra “Istočna Ilidža” koji je 2014. godine zadobio teške povrede glave, održaće se u četvrtak, 28. decembra u Istočnom Novom Sarajevu.

Start trke je u 12 časova ispred Srednjoškolskog centra, a trasa je ulicom Stefana Nemanje do kružnog toka, Dečanskom ulicom do skretanja u ulicu Prve sarajevske brigade, ulicom Prve sarajevske brigade do cilja na parkingu kod Trga Srbija.

Dužina trke je simboličnih jedan kilometar.

- Pozivu da učestvuju u humanitarnoj trci odazvali su se poznati humanitarci iz Istočnog Sarajeva Sanja Kavaz i Neven Tuševljak. Organizatori trke pozivaju stanovnike Istočnog Sarajeva da im se pridruže, da trče za Miloša i tako pošalju poruku zajedništva i podrške Milošu i njegovoj porodici – naveli su iz ove škole.

Podsjećamo, Miloš je na liječenju u Moskvi na terapiji matičnim ćelijama, a za nastavak liječenja potrebno je obezbijediti još 200 hiljada evra.

“Kilometri” se mogu uplatiti na račun porodice Božović:

broj računa 5620128150302396

NLB banka Istočno Sarajevo

Svrha uplate: Trka za Boža.

Uplata iz inostranstva:

IBAN:BA395620128150302590

Aleksandar (Sreto) Božović, Akademika Petra Mandića 48, 71 123

SWIFT BIC: RAZBBAZZ NLB banka

Milana Tepića 4, 78 000 Banjaluka

Komentari 0
Povezane vijesti
Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu! Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu!
Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO) Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ obilježili Svjetski dan zdravlja i prikupljali novac za Veru Učenici SŠC „Istočna Ilidža“ obilježili Svjetski dan zdravlja i prikupljali novac za Veru
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 46m
    4
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 51m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    23h 19m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 53m
    3
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    1h 58m
    0