STELEKS organizuje besplatnu školu programiranja za srednjoškolce

21.03.2022. 19:13
0
IZVOR: katera.news

Omladinsko udruženje studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu „STELEKS" organizuje besplatnu školu "web" programiranja za sve učenike srednjih škola sa teritorije grada Istočno Sarajevo.

Potpuno besplatna škola programiranja „WEBS" biće održana u modernim računarskim laboratorijama u zgradi Elektrotehničkog fakulteta u periodu od 28. marta do 10. aprila 2022. godine, i to u šest različitih termina, 28. i 30. marta, 2, 6, 9, i 10. aprila.

Škola "web" programiranja prilagođena je za apsolutne početnike, pa tako ne zahtijeva nikakva prethodna znanja iz oblasti "IT"-a i programiranja. Obuhvata osnovne jezike za izradu "web" stranica kao što su HTML, CSS i JavaScript.

Tokom trajanja predavanja, polaznici će naučiti koncept, način funkcionisanja i rad "web" stranica, koji obuhvata i praktičan rad na kreiranju statičnih i interaktivnih "web" stranica.

U posljednjem, odnosno šestom terminu biće organizovano takmičenje za sve polaznike škole, gdje će svaki polaznik dobiti zadatak, koji je moguće riješiti na osnovu prethodno pređenog gradiva.

Najbolji pojedinac biće novčano nagrađen iznosom od 100 KM. Termini će biti u poslijepodnevnim časovima.

Maksimalan broj polaznika je 30. Detaljne informacije polaznici će dobiti prilikom prijave.

Prijaviti se mogu na dva načina, na broj telefona +38766795232 (poziv i Viber) ili na i-mejl adresu: steleks.etf@gmail.com

Komentari 0
Povezane vijesti
G-Petrol podržao odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu" G-Petrol podržao odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu"
STELEKS organizuje besplatni dvosedmični kurs za srednjoškolce STELEKS organizuje besplatni dvosedmični kurs za srednjoškolce
Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu" Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektr...
Najčitanije
  • Majka heroj: Lejla doplivala kroz bujicu i spasila kćerku
    14h 51m
    0
  • Najtežu tikvu uzgojio Ratko Govedarica iz Gacka
    13h 49m
    0
  • Romanijski kajmak prepoznatljiv, zaštićen i ima kupce
    17h 42m
    0
  • Darko Vojvodić donirao 1000 KM, pa pozvao i kolege da urade isto
    18h 59m
    1
  • "Dani tikve" okupili oko 80 izlagača i veliki broj posjetilaca (FOTO)
    14h 3m
    1