Sutra humanitarni bazar za Veru na Trgu Srbija

14.04.2024. 13:51
0
IZVOR: katera.news

Humanitarno udruženje građana „Oplemeni srce“ organizuje sutra humanitarni bazar za Veru Grgić na Trgu Srbija.

Humanitarni bazar će trajati od 12.00 do 19.00 časova, a iz Udruženja pozivaju sugrađane da dođu u što većem broju na druženje.

- Najavljeno je lijepo i sunčano vrijeme pa dođite da se družimo i ujedno pomognemo i pokažemo Veri da nije sama u ovoj borbi – poručili su.

Ukoliko niste u mogućnosti da sutra dođete na Trgi, Veri možete pomoći uplatom na račun 5520041866679895, Adiko banka a.d. Banja Luka

Vera od septembra 2020. godine vodi borbu sa rakom dojke. Nakon osam hemoterapija operisana je u Novom Sadu gdje je odrađena obostrana mastektomija i rekonstrukcija. U septembru 2021. godine otkrivene su joj promjene na obje nadbubrežne žlijezde i kod šestog pršljena.

Nakon toga je uslijedila pametna terapija koja nije bila dostupna u BiH, a liste u Fondu Republike Srpske su bile duge.

Uz podršku porodice i najbližih, Vera je nastavila liječenje, a nakon osam mjeseci liječenje je nastavila u okviru Fonda.

Međutim, u avgustu 2023. godine, otkrivaju joj metastazu na malom mozgu, a potom i na desnoj nadbubrežnoj žlijezdi koja je obmotala i pritisnula venu cava inferior, glavnu šuplju venu u organizmu.

Nakon niza operacija, terapija i borbe, Vera i njena porodica ne odustaju.

Pomoć će potražiti na klinici koja je specijalizovana za onkološko i pametno liječenje u Austriji i za to joj je potrebna naša pomoć.

Komentari 0
Povezane vijesti
U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO) U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
U toku humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru Grgić (FOTO) U toku humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru Grgić (FOTO)
Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    12h 0m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    10h 44m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    2h 28m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    5h 29m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    23h 11m
    0