Sutra počinje emitovanje nove serije "Složna braća"

03.01.2022. 16:39
1
IZVOR: SRNA

Na kanalu „Superstar“ sutra uveče počinje emitovanje nove sezone čuvene humorističke serije „Složna braća – D nekst dženerejšn“, snimljene u produkciji kompanije „Telekom Srbija“ i ETM produkcije.

Emitovanje kultne serije, autora Neleta Karalića, počinje u 21.00 časova, a druga sezona, koja se emituje poslije 26 godina, donosi 12 novih epizoda.

Epizode se nadovezuju na kultnu satiričnu seriju iz devedesetih godina prošlog vijeka, sa novim, ali i starim likovima, čije će međusobne odnose i raznolike i ponekad groteskne situacije, gledaoci pratiti svakog dana od ponedeljka do četvrtka na kanalu „Superstar“, saopšteno je iz Pi-ar agencije „KomunikArt“.

Samo četiri dana kasnije, od 8. januara, ova serija, sa karakterističnim humorom pripadnika bivših republika nekadašnje zajedničke države, biće emitovana na TV „Prva“, i to subotom i nedjeljom od 20.00 časova.

- Izuzetno sam uzbuđen jer znam da je početak emitovanja serije `Složna braća- D nekst dženerejšn“ jedna nova avantura, a ja prije svake nove avanture imam neku vrstu treme - rekao je Karajlić, autor i scenarista serije.

On kaže da je, međutim, duboko uvjeren da će publika primiti nove junake na isti onaj način na koji je primila i stare, jer i jedni i drugi nose istu vrstu šarma.

- Nadam se da će se ova nova sezona serije koja sutra počinje, gledati sa istim entuzijazmom i za 30 godina, baš kao što se sa tim istim entuzijazmom gledao i onaj serijal koji smo snimili prije skoro četvrtine vijeka - istakao je Nele Karajlić.

Novu sezonu serije „Složna braća – D nekst dženerejšn “ čini impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem.

Tu su i glumci Amar Ćorović, Maja Čampar, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović, Nenad Okanović, Darko Ostojić, Mima Karadžić i drugi.

Kreator i scenarista serije i ovaj put je Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Kloc 04.01.2022. 10:41
    Samo kada vidim dr Neleta moram se nasmijati.
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Godišnjica stradanja Milice Rakić Godišnjica stradanja Milice Rakić
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    11h 31m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    12h 46m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    18h 37m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    17h 4m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    18h 56m
    0