Sutra počinje Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu

13.08.2023. 14:18
0
IZVOR: srna.rs

Na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu od sutra do 18. avgusta biće održan sajam knjige, čiji je organizator Matična biblioteka Istočno Sarajevo.

Sajam se organizuje u okviru kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu“, a izlagači će biti izdavači i knjižari iz Republike Srpske i biblioteke koje se bave izdavačkom djelatnošću.

U okviru sajma planirani su književni susreti i promocije, saopšteno je iz Matične biblioteke.

Sajam knjiga biće svečano otvoren sutra u 19.00 časova, nakon čega će biti održano književno veče Mirka Demića.

Drugog dana sajma na Trgu će biti održano književno veče Marka Šelića Marčela, a dan kasnije biće promivisana knjiga „Poslije zabave“ Steva Grabovca.

U slučaju kiše književne večeri i promocije održaće se u Internet čitaonici Matične biblioteke Istočno Sarajevo, napominju iz Matične biblioteke.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    15h 7m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    5h 3m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    16h 54m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    12h 34m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    15h 54m
    0