Sutra potpisivanje Memoranduma o saradnji između opštine Istočna Ilidža i „Forum teatra“

08.12.2022. 10:49
0
IZVOR: katera.news

Potpisivanje Memoranduma o saradnji između opštine Istočna Ilidža i „Forum teatra“ zakazano je za sutra u 10.00 časova u sali Skupštine opštine Istočna Ilidža.

- Ovaj memorandum dio je projekta „Primjena sveobuhvatnog socio-ekološkog i modela zasnovanog na aktivnom učešću zajednica u eliminaciji nasilja nad ženama u BiH“ i definiše načine međusobne saradnje u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i sinhronizovanog doprinosa prevenciji nasilja nad ženama, nasilja kojima su izložena djeca i mladi i postizanju većeg stepena rodne ravnopravnosti – saopštili su iz opštine Istočna Ilidža.

Iz opštine Istočna Ilidža najavili su i druge redovne aktivnosti potpisnika koje će biti realizovane tokom i nakon završetka projekta. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    7h 8m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 52m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    22h 5m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    18h 19m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    23h 11m
    0