Sutra pretežno sunčano

26.04.2023. 15:07
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra se očekuje pretežno sunčano i toplije vrijeme, uz dnevnu tempereturu vazduha do 20 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti pretežno vedro i hladno, uz promjenljivu oblačnost na zapadu i sjeveroistoku. U višim predjelima moguć je slab mraz, a ponegdje na sjeveru i istoku će biti i magle u dolinama rijeka i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno sunčano, uz promjenljivu oblačnost i toplije, a tokom večeri slaba oblačnost će zahvatiti zapadne predjele.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do osam, u višim predjelima od minus dva, a dnevna od 14 do 20, u višim krajevima od devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas se tokom dana oblačnost postepeno smanjivala.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Kalinovik četiri, Han Pijesak pet, Sokolac sedam, Gacko osam, Nevesinje, Rudo i Sarajevo 10, Foča, Mrkonjić Grad, Bugojno i Livno 12, Višegrad 13, Bileća, Tuzla i Zenica 14, Ribnik, Šipovo, Bijeljina i Gradačac 15, Trebinje, Bihać i Široki Brijeg 16, Srbac, Doboj, Prijedor, Banjaluka i Mostar 17, Neum i Stolac 18 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sunčano i još toplije Sutra sunčano i još toplije
Danas sunčano, temperatura do 24 stepena Danas sunčano, temperatura do 24 stepena
Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    23h 33m
    10
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    14h 28m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    13h 17m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    23h 39m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    15h 54m
    0