"TCombat team" se pridružio humanitarnoj akcija za našeg Miloša

09.03.2023. 20:25
1
IZVOR: katera.news

Kik boks klub "TCombat team" pridružio se humanitarnoj akcija za našeg Miloša Božović.

Kako su naveli iz ovog kluba, Upravni odbor je odlučio da sav novac namijenjen za  organizaciju svečanosti i slavlja povodom 10 godina od osnivanja kluba, usmjeri za liječenje Miloša Božovića.

- Upravni odbor je jednoglasno donio odluku da sav novac namijenjen za organizaciju svečanosti i slavlja usmjeri za Miloševo liječenje. Novac koji bismo utrošili u cijelu organizaciju bolje je da damo za liječenje jednog mladog života, koji se već godinama lavovski bori – rekli su iz ovog kluba.

Takođe, iz kluba su rekli da će njihovi članovi uskoro organizovati i štafetno trčanje i tako pokušati skupiti dodatna sredstva za Miloševo liječenje.

- Svim našim članovima kluba, roditeljima, spozorima i svim prijateljima koji nas bodre i prate zahvaljujemo, a našem Milošu želimo brz oporavak i puno zdravlja, kao i svoj našoj djeci – rekli si iz kluba.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sokolac 09.03.2023. 22:58
    Svaka cast...
Povezane vijesti
Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva
Kupi kilometre, podrži Nevena Tuševljaka i pomozi rad Fondacije “Sveti Vukašin” Kupi kilometre, podrži Nevena Tuševljaka i pomozi rad Fondacije “Sveti Vukašin”
Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    18h 31m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    17h 26m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    12h 14m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    13h 20m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    21h 48m
    0