“Trejl trka za život” na Jahorini – Promoteri humanitarne akcije džudisti Nemanja i Stefan Majdov

06.08.2019. 13:32
0
IZVOR: srpskainfo.com

Olimpijski centar “Jahorina” po drugi put će organizovati humanitarnu “Trejl trku za život”, koja će u subotu, 10. avgusta, biti održana kod Ciljne kuće na Jahorini, u okviru ljetne turističke sezone.

– Trka ima za cilj da, osim takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda, ispuni očekivanja svih učesnika, a to je humanost prema bližnjima, kao i promocija zaboravljenih vrijednosti – osmijeha i radosti bližnjih kojima je naša pomoć potrebna – rekla je danas izvršni direktor ovog centra Iva Ivkić.

Ona je naglasila da su prijave i uplate zainteresovanih moguće do 10. avgusta u 10 časova na platou “Poljice” i u hotelu “Termag” sa minimalnom cijenom učešća od 15 KM, a sav prihod namijenjen je za dobrotvorne svrhe.

Promoteri ovogodišnje trke su džudisti Nemanja i Stefan Majdov, koji su naglasili značaj humanitarnog karaktera ovog jedinstvenog sportskog događaja, te pozvali sve ljude dobre volje da se odazovu  akciji i pomognu djeci kojoj je pomoć najpotrebnija.

Slika

Trka počinje u 11 časova, start i cilj je kod Ciljne kuće na Jahorini, a ukupna dužina staze je 12 kilometara sa 20 prepreka i tri okrepne stanice.

-Za prva tri mjesta obezbijeđene su simbolične nagrade, a mjesto za učešće u trci može se rezervisati na sajtu Olimpijskog centra “Jahorina” – istakli su organizatori.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    8h 14m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    10h 33m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    11h 0m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    13h 40m
    1
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    6h 25m
    0