“Трејл трка за живот” на Јахорини – Промотери хуманитарне акције џудисти Немања и Стефан Мајдов

06.08.2019. 13:32
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Олимпијски центар “Јахорина” по други пут ће организовати хуманитарну “Трејл трку за живот”, која ће у суботу, 10. августа, бити одржана код Циљне куће на Јахорини, у оквиру љетне туристичке сезоне.

– Трка има за циљ да, осим такмичења, одличне атмосфере и доброг провода, испуни очекивања свих учесника, а то је хуманост према ближњима, као и промоција заборављених вриједности – осмијеха и радости ближњих којима је наша помоћ потребна – рекла је данас извршни директор овог центра Ива Ивкић.

Она је нагласила да су пријаве и уплате заинтересованих могуће до 10. августа у 10 часова на платоу “Пољице” и у хотелу “Термаг” са минималном цијеном учешћа од 15 КМ, а сав приход намијењен је за добротворне сврхе.

Промотери овогодишње трке су џудисти Немања и Стефан Мајдов, који су нагласили значај хуманитарног карактера овог јединственог спортског догађаја, те позвали све људе добре воље да се одазову  акцији и помогну дјеци којој је помоћ најпотребнија.

Слика

Трка почиње у 11 часова, старт и циљ је код Циљне куће на Јахорини, а укупна дужина стазе је 12 километара са 20 препрека и три окрепне станице.

-За прва три мјеста обезбијеђене су симболичне награде, а мјесто за учешће у трци може се резервисати на сајту Олимпијског центра “Јахорина” – истакли су организатори.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 10m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 9m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 36m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 3m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 28m
    0