Trener Barselone: Znamo šta nas čeka protiv Zvezde

02.02.2024. 19:00
0
IZVOR: nezavisne.com

Trener Barselone Rođer Grimau rekao je prije gostovanja Crvenoj zvezdi da će njegov tim imati težak zadatak u ’’’Areni’’, prvenstveno zbog atmosfere, a i činjenice da srpski tim, kao i mnogi drugi, igraju bolje pred svojom publikom.

Crveno-bijeli će od 20 sati ugostiti "Blaugranu" u meču 25. kola Evrolige. Srpski tim je na učinku 10-14, dok Barselona ima 16 pobjeda i osam poraza.

- Verujem da će nam svaka utakmica do kraja ligaškog dela biti izuzetno teška, pogotovo ona u Beogradskoj areni gdje navijači daju jak vjetar u leđa igračima. Crvena zvezda je uvijek nošena spektakularnom energijom i tako počinje utakmice - započeo je Grimau.

Pa je nastavio.

- Galama u ovakvim dvoranama uvijek generiše pozitivan efekat na igrače i pogotovo na domaći sastav, dok za protivnika može da bude zbunjujuća. Igrači svakako dobiju veću motivaciju i energiju, želju za igrom kada je takva energija na tribinama. Znamo da je kalendar takmičenja takav kakav jeste i svaki detalj može da pravi razliku. Energija o kojoj pričamo ne može toliko da poremeti protivnika, koliko može da pogura domaći tim – rekao je on.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši Crvene zvezde na današnji dan pre 50 godina osvojili Kup kupova Košarkaši Crvene zvezde na današnji dan pre 50 godina osvojili Kup kupova
Crveno-bijeli ponovo "bacili oko" na Kalinića Crveno-bijeli ponovo "bacili oko" na Kalinića
Janis Sferopulos odredio 12 igrača za Kup Radivoja Koraća Janis Sferopulos odredio 12 igrača za Kup Radivoja Koraća
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    17h 7m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    15h 9m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    14h 2m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    14h 7m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    13h 10m
    1