Тренер Барселоне: Знамо шта нас чека против Звезде

02.02.2024. 19:00
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Тренер Барселоне Рођер Гримау рекао је прије гостовања Црвеној звезди да ће његов тим имати тежак задатак у ’’’Арени’’, првенствено због атмосфере, а и чињенице да српски тим, као и многи други, играју боље пред својом публиком.

Црвено-бијели ће од 20 сати угостити "Блауграну" у мечу 25. кола Евролиге. Српски тим је на учинку 10-14, док Барселона има 16 побједа и осам пораза.

- Верујем да ће нам свака утакмица до краја лигашког дела бити изузетно тешка, поготово она у Београдској арени гдје навијачи дају јак вјетар у леђа играчима. Црвена звезда је увијек ношена спектакуларном енергијом и тако почиње утакмице - започео је Гримау.

Па је наставио.

- Галама у оваквим дворанама увијек генерише позитиван ефекат на играче и поготово на домаћи састав, док за противника може да буде збуњујућа. Играчи свакако добију већу мотивацију и енергију, жељу за игром када је таква енергија на трибинама. Знамо да је календар такмичења такав какав јесте и сваки детаљ може да прави разлику. Енергија о којој причамо не може толико да поремети противника, колико може да погура домаћи тим – рекао је он.

Коментари 0
Повезане вијести
Звезда и званично шампион Звезда и званично шампион
Огласио се директор Звезде: "Речено нам је да шампион АБА иде у Евролигу" Огласио се директор Звезде: "Речено нам је да шампион АБА иде у Евролигу"
КК Црвена звезда: Ханга, Смарт, Тоби и Гилеспи нису регистровани за Суперлигу Србије КК Црвена звезда: Ханга, Смарт, Тоби и Гилеспи нису регистровани за Суперлигу Србије
Најчитаније
  • Од пуцња у Сарајеву до Панчева - Како живе потомци браће Гаврила Принципа (ВИДЕО)
    7h 55m
    15
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    2h 34m
    1
  • Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град
    22h 4m
    10
  • Змија отровница ујела четворогодишње дијете!
    19h 13m
    0
  • Још једна тешка несрећа на путевима у БиХ, погинуле двије особе
    21h 17m
    0