Trivić: Republika Srpska je činjenica

10.09.2022. 12:40
0
IZVOR: katera.news

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić reagovala je povodom izjave lidera SDA Bakira Izetbegovića da „oni kojima se ne sviđa BiH, neka idu, a zemlje će ponijeti onoliko koliko im ostane na cipelama”.

- Bakire ne prijeti, jadan si čim to činiš – oštra je bila Trivićeva.

Ona je poručila Bakiru Izetbegoviću da ne krije svoju slabost iza tako zapaljivih riječi, te da sigurno osjeća svoj politički kraj pa ide na sve ili ništa.

- Srbi ne idu nigdje. Ovo je zemlja naših predaka, omeđena moštima svetaca i mučenika, učvršćena junaštvom srpskih heroja. Republika Srpska je naša otadžbina! Republika Srpska je činjenica! Republika Srpska je Dejtonom zagarantovana! Republika Srpska je tu i nijedan Bakir to ne može promijeniti. Ako ti se ne sviđa, putuj Bakire gdje ti je volja! - napisala je ona.

Ona je podsjetila da Srbi nisu bježali od Osmanlija, nisu bježali od ustaša i nacista, nisu bježali od mudžahedina, pa neće bježati ni od propalog političara.

- Svi oni ostaše na smetljištu istorije, i Osmanlije, i ustaše, i nacisti, i mudžahedini, spremi se i ti jer drugog oktobra odlaziš na smetljište istorije- kaže ona.

Ona je poručila Bakiru da će biti predmet rada pravosudnih institucija.

- Bakire, Srbi ne idu nigdje, a ti ćeš sigurno na put, y inostranstvo ili ustanovu zatvorenog tipa, zavisiće od brzine- zaključila je ona.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    19h 19m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    18h 3m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    12h 48m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    9h 47m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    9h 53m
    0