Trivićeva: „Borenović nije vjerodostojno saopštio zaključke predsjedništva“

09.11.2022. 20:05
8
IZVOR: srna.rs

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić rekla je da je veoma iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović javnosti nije saopštio precizno i vjerodostojno zaključke Predsjedništva stranke.

Trivićeva je u objavi na "Fejsbuku" navela da je Borenović neprecizno interpretirao i izostavio dio zaključka PDP-a o podršci gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

Ona navodi da je taj zaključak glasi da "PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine".

Borenović je danas rekao da Predsjedništvo stranke podržava borbu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića u skladu sa politikama i načelima na kojima je dobio veliku podršku građana na izborima, sa ciljem da Banjaluka bude moderan i razvijen grad.

Komentari 8
 • Generic placeholder image
  Soko 10.11.2022. 18:46
  E, moja profesorice, kad iza vaših leđa stoji gospodin Vuković, a vi pričate o Dodikovom kriminalu, nešto debelo tu nije u redu, ko vam je dostavljao informacije? Očito vas se slagao....
 • Generic placeholder image
  Aaaa 10.11.2022. 10:29
  Pa zar nisu vas pokrali na izborima? Izgleda zafalilo para pa i Vaskovic poceo protiv pdp posati.. Izvukle se pare...
 • Generic placeholder image
  Www 10.11.2022. 10:15
  Šta je ona očekivala od Borenovica bolje,kao da ga ne znamo,a previše je i poletela,drži se katedra,nisi trebala bi ulaziti u politiku
 • Generic placeholder image
  Učionica 10.11.2022. 09:21
  Kad će ostavke čelnika SDS-a u gradskom odboru Istočno Sarajevo, znal li se šta?
 • Generic placeholder image
  trubači 10.11.2022. 08:31
  Jeco, da ti vratimo pare, jbg?
 • Generic placeholder image
  Pale 10.11.2022. 07:57
  Da je pametna ne bi imala ovakvu vrstu politickog angazovanja, posebno sa pdp. Narcisoidna je ona, do juce dobra sa ovim-onim a onda protiv njih(Drasko, Borenovic...). Ako je njoj primitivni i neuk Radovic pajtas onda je njena ,,pamet,, itekako upitna.
 • Generic placeholder image
  Neven 09.11.2022. 22:55
  Ima tu istine, pametna , obrazovana i elokventna profesorica, ali bliže okruženje iz stranke nije joj garant bilo lojalno i nisu joj bila podrška kakava je trebala. Ponašali se šićardžijski gledajući samo sopstvene interese u trci za fotelje. Gramzivost i pohlepa uticala je na krah politike koju vodi PDP, a nesuđeni predsjednik RS-e je ispala samo kolateralna šteta. U stilu one narodne " Skim si, takav si".
 • Generic placeholder image
  A 09.11.2022. 22:34
  Jelena iskoristili su te kao poslednjeg levata... Obrazovana, pametna al opet nasjela na seljacku politiku Borenovica i ostalih iz pdp.... Zato si izgubila od Milorada jer narod zna kakav je Borenovic i ljudi iz pdp, samo licni interes gledaju.... Sad ti je najbolje vrati se starim obavezama nije politika za tebe
Povezane vijesti
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske
Najčitanije
 • Posni kolač sa višnjama i makom
  2h 30m
  0
 • Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića
  2h 35m
  0
 • Imam poziva da se od lovačkih sekcija prave vojne formacije
  19h 28m
  6
 • Požar na objektu bivšeg hotela Kristal
  18h 40m
  0
 • „Rade, sine, nemoj majke zaboravit...'“
  23h 22m
  1