U Istočnom Novom Sarajevu od danas aktivnosti u čast Dana Boračke organizacije

12.02.2020. 10:04
0
IZVOR: Srna

Opštinska Boračka organizacija Istočno Novo Sarajevo organizovaće od danas niz aktivnosti povodom 14. februara - Dana Boračke organizacije i Dana boraca Vojske Republike Srpske.

"Od danas do ponedjeljka, 17. februara, predviđena je postavka ratnih fotografija u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo", najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.

Delegacija Boračke organizacije zajedno sa načelnikom opštine Ljubišom Ćosićem danas će posjetiti porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide u njihovim domovima.

-Ćosić će sutra uručiti jednokratne novčane pomoći za 50 najugroženijih demobilisanih boraca, a u 18.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo biće prikazan dokumentarni film `Košare`- navedeno je u saopštenju.

Parastos poginulim borcima biće služen na Vojničkom groblju Vraca u petak, 14. februar, u 12.00 časova.

U saopštenju je navedeno da Boračka organizacija ove aktivnosti realizuje u saradnji sa opštinom, Kulturnim centrom i Crkvenom opštinom Istočno Novo Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 30m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 21m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 8m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 34m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 16m
    0