U Istočnom Sarajevu info-dan o Akcelerator programu

11.04.2022. 08:26
0
IZVOR: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske /RARS/ danas će na info-danu u Istočnom Sarajevu predstaviti mogućnosti za učešće u Akcelerator programu namijenjenom početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama.

Akcelator program biće održan tokom maja i juna u Istočnom Sarajevu, a rok za prijavu na javni poziv je 18. april, saopšteno je iz RSRS-a.

Učesnici programa dobijaju besplatnu obuku tokom koje dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti.

Osim toga, dobijaju i novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i podršku u povezivanju sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu - Ekonomski fakultet Pale, gradom Istočno Sarajevo i opštinama u njegovom sastavu, Gradskom razvojnom agencijom i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Info-dan u Istočnom Sarajevu zakazan je za 11.00 časova, a snimanje kadrova i izjave za novinare predviđeni su u 12.30 časova u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promocijom knjige Nedeljka Žugića završen Sajam knjiga u Istočnom Sarajevu Promocijom knjige Nedeljka Žugića završen Sajam knjiga u Istočnom Sarajevu
U Istočnom Sarajevu počeo trodnevni sajam knjiga (FOTO) U Istočnom Sarajevu počeo trodnevni sajam knjiga (FOTO)
Uspješna nova sezona za omladince Slavije Uspješna nova sezona za omladince Slavije
Najčitanije
 • Lišeno slobode lice za kojim je raspisano 13 potraga
  12h 34m
  0
 • Pronađena droga u Istočnoj Ilidži
  15h 33m
  0
 • Uhapšen maloljetnik koji je pretukao radnicu Centra za socijalni rad
  7h 4m
  0
 • Obavještenje o prekidima električne energije
  17h 33m
  0
 • Solarna oluja će sutra pogoditi Zemlju
  4h 36m
  0