U Istočnom Sarajevu info-dan o Akcelerator programu

11.04.2022. 08:26
0
IZVOR: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske /RARS/ danas će na info-danu u Istočnom Sarajevu predstaviti mogućnosti za učešće u Akcelerator programu namijenjenom početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama.

Akcelator program biće održan tokom maja i juna u Istočnom Sarajevu, a rok za prijavu na javni poziv je 18. april, saopšteno je iz RSRS-a.

Učesnici programa dobijaju besplatnu obuku tokom koje dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti.

Osim toga, dobijaju i novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i podršku u povezivanju sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu - Ekonomski fakultet Pale, gradom Istočno Sarajevo i opštinama u njegovom sastavu, Gradskom razvojnom agencijom i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Info-dan u Istočnom Sarajevu zakazan je za 11.00 časova, a snimanje kadrova i izjave za novinare predviđeni su u 12.30 časova u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pedstavnici Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom sarajevu posjetili kompaniju „Fudžicu“ Pedstavnici Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom sarajevu posjetili kompaniju „Fudžicu“
Uživo prenos odbojkaške utakmice „Slavije“ i „Drine“ Uživo prenos odbojkaške utakmice „Slavije“ i „Drine“
Dostavljena konačna verzija Studije zaštite za Park prirode „Trebević“ (FOTO) Dostavljena konačna verzija Studije zaštite za Park prirode „Trebević“ (FOTO)
Najčitanije
 • Kafane moje mladosti – Kafe „Bagrem“ i bar „Kod Miše Ćele“
  18h 45m
  5
 • Rogatičanin uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda
  3h 29m
  0
 • U Turskoj tri grada sravnjena sa zemljom (VIDEO)
  4h 47m
  0
 • Oglasili se iz Elektroprenosa BiH: Djelimični raspad elektro-energetskog sistema, uzrok se utvrđuje
  1h 58m
  2
 • Sutra o daljem liječenju Miloša Božovića
  18h 14m
  0