U Istočnom Sarajevu info-dan o Akcelerator programu

11.04.2022. 08:26
0
IZVOR: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske /RARS/ danas će na info-danu u Istočnom Sarajevu predstaviti mogućnosti za učešće u Akcelerator programu namijenjenom početnicima u poslovanju čije su poslovne ideje zasnovane na inovaciji, znanju i novim tehnologijama.

Akcelator program biće održan tokom maja i juna u Istočnom Sarajevu, a rok za prijavu na javni poziv je 18. april, saopšteno je iz RSRS-a.

Učesnici programa dobijaju besplatnu obuku tokom koje dobijaju znanja i vještine potrebne za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti.

Osim toga, dobijaju i novčane i nenovčane nagrade za najuspješnije poslovne ideje, podršku u pronalasku dodatnih izvora finansiranja i podršku u povezivanju sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu - Ekonomski fakultet Pale, gradom Istočno Sarajevo i opštinama u njegovom sastavu, Gradskom razvojnom agencijom i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Info-dan u Istočnom Sarajevu zakazan je za 11.00 časova, a snimanje kadrova i izjave za novinare predviđeni su u 12.30 časova u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    16h 43m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    20h 7m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    15h 36m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    7h 13m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    6h 54m
    0