У Источном Сарајеву инфо-дан о Акцелератор програму

11.04.2022. 08:26
0
ИЗВОР: Srna

Развојна агенција Републике Српске /РАРС/ данас ће на инфо-дану у Источном Сарајеву представити могућности за учешће у Акцелератор програму намијењеном почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама.

Акцелатор програм биће одржан током маја и јуна у Источном Сарајеву, а рок за пријаву на јавни позив је 18. април, саопштено је из РСРС-а.

Учесници програма добијају бесплатну обуку током које добијају знања и вјештине потребне за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области.

Осим тога, добијају и новчане и неновчане награде за најуспјешније пословне идеје, подршку у проналаску додатних извора финансирања и подршку у повезивању са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву - Економски факултет Пале, градом Источно Сарајево и општинама у његовом саставу, Градском развојном агенцијом и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Инфо-дан у Источном Сарајеву заказан је за 11.00 часова, а снимање кадрова и изјаве за новинаре предвиђени су у 12.30 часова у Административном центру Владе Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Отворена изложба “Иконe и фрескe Рудничко-таковског краја” Отворена изложба “Иконe и фрескe Рудничко-таковског краја”
Дом здравља „Источно Сарајево“ добио нови ултразвучни апарат Дом здравља „Источно Сарајево“ добио нови ултразвучни апарат
Сјећање на Видовдан 1994. године у Српској Илиџи Сјећање на Видовдан 1994. године у Српској Илиџи
Најчитаније
 • Извучени добитници карата за концерт Драгане Мирковић
  12h 0m
  0
 • У први разред основне школе у Калиновику уписано пет ђака
  9h 2m
  1
 • Нестао Неђо Цвијетиновић
  2h 4m
  0
 • Конференција беба у Рогатици – Павле Бојат предсједник (ФОТО)
  3h 38m
  1
 • Превозници гасе камионе због високих цијена горива
  11h 18m
  0