У Источном Сарајеву инфо-дан о Акцелератор програму

11.04.2022. 08:26
0
ИЗВОР: Srna

Развојна агенција Републике Српске /РАРС/ данас ће на инфо-дану у Источном Сарајеву представити могућности за учешће у Акцелератор програму намијењеном почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама.

Акцелатор програм биће одржан током маја и јуна у Источном Сарајеву, а рок за пријаву на јавни позив је 18. април, саопштено је из РСРС-а.

Учесници програма добијају бесплатну обуку током које добијају знања и вјештине потребне за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области.

Осим тога, добијају и новчане и неновчане награде за најуспјешније пословне идеје, подршку у проналаску додатних извора финансирања и подршку у повезивању са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву - Економски факултет Пале, градом Источно Сарајево и општинама у његовом саставу, Градском развојном агенцијом и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Инфо-дан у Источном Сарајеву заказан је за 11.00 часова, а снимање кадрова и изјаве за новинаре предвиђени су у 12.30 часова у Административном центру Владе Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра јавна трибина СДС-а у Касиндолу Сутра јавна трибина СДС-а у Касиндолу
У понедјељак позориште "Пинокио" из Београда отвара 23. "Лут фест" У понедјељак позориште "Пинокио" из Београда отвара 23. "Лут фест"
У претресима у Источном Сарајеву пронађено оружје У претресима у Источном Сарајеву пронађено оружје
Најчитаније
 • Лица ухапшена због дроге у Источном Сарајеву
  16h 21m
  1
 • Страдао деветогодишњи дјечак
  15h 2m
  0
 • Миовчић: ФК "Славија" треба да буде главни интерес Српске
  12h 50m
  0
 • Цијена тоне пелета уз чекање на испоруку близу 1.000 КМ
  11h 59m
  0
 • Првенство Балкана у џудоу у Палама
  16h 15m
  0