U Istočnom Sarajevu lišeno slobode osam lica

15.04.2024. 13:52
15
IZVOR: katera.news

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo juče su lišili slobode lica inicijala N.N, L.S, N.K. i B.E. iz Istočnog Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

- Lica se sumnjiče da su ispred ugostiteljskog objekta koji se nalazi u Hilandarskoj ulici broj 26 u Istočnom Novom Sarajevu, iz vozila u pokretu, uputili prijetnje da će baciti eksplozivnu napravu - naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Radeći na rasvjetljavanju pomenutog krivičnog djela slobode su lišena i lica inicijala Z.Š, Đ.Ž, K.P. i D.B. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

- Navedena lica su juče u Spasovdanskoj ulici nanijeli tjelesne povrede, udarcima vatrenim oružjem – pištoljem, licima koja se dovode u vezu sa gore navedenim krivičnim djelom „Ugrožavanje sigurnosti“ - dodali su iz ove uprave.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari 15
  • Generic placeholder image
    MIlivoje 17.04.2024. 09:23
    30 godina jedni te isti kriminalci terorišu čitav grad. Najgore od svega što 80 ljudi hoće da su kao oni, tačnije da su im blizu. Zaboravljamo da je jedan od ove dvojice bio kum slave na Trebeviću,tada je isto narod šutio. Što se tiče političara i ostalih, pa oni su njihovi vlasnici.
  • Generic placeholder image
    Magdalena 16.04.2024. 15:35
    Gospodja Sljivic je dobila mandat u NSRS, ne na osnovu dovoljnog broja glasova, vec rastaljivanjem SNSD i DNS kroz trgovinu mandatima. Narod je nije izabrao. Narod se njoj izrugivao i izruguje. SNSD i DNS vi postajete ubice sopstvenog naroda i omladine i izrugujete nam se, ne zato sto ste je postavili za poslanika, vec sto cete uciniti sve da je jos i zastitite, umjesto da je posaljete zajedno sa muzem tamo gdje im je u mjesto, u zatvor .Sta ce jadni policajci, rade kako im se naredi. Fujjjjjjjjjjjjj
  • Generic placeholder image
    Zadnja_linija 16.04.2024. 12:11
    Tako je "Ja", taj junak iz lukavice_online kad je bilo hapšenje na auto placu mali miš je prosle 30 min obrisao sliku, nije se puno izjašnjavao o tome. I jedna od stvari ta spodoba iza profila najviše objavljuje oglase za zapošljavanje iz svijeta kocke a na drugo strani promoviše "prave vrijednosti". Pozdrav za kateru portal!
  • Generic placeholder image
    Ja 15.04.2024. 22:16
    Ovo je strasno. Ovo je jedini realan portal gde mogu ostaviti komentar i stati na stranu ove djece. Istocnosarajevo_online na instagramu brise sve komentare ko brani ove mlade momke. Očigledno ovoj mafiji niko nista ne moze. Bojim se da ce Jos djeca ispasti kriva. Policija ce im reci pa bi ste to tražili, izazivali ste. Strasno, strasno.
  • Generic placeholder image
    Polako 15.04.2024. 21:37
    Biću kratka:

    1. Bojkot objekta u kojem se desio problem. Niko više da nogom ne kroči a kamoli ostavi pare. U suprotnom se očigledno ne sekiramo sto nam je tako kako jeste.

    2. Uvazenu vlasnicu objekta je izabrao narod na izborima. Sve i da su kupljeni glasovi, neko je znaci pristao da proda glas.

    Do nas je ljudi, ne krivite drzavu.
  • Generic placeholder image
    Aco S 15.04.2024. 21:31
    Volio bi da ovaj komentator koji se potpisuje kao "bijednici" tačno navede imenima i prezimenima koji ološ je u našem gradu preuzeo vlast i na kojim izborima?
  • Generic placeholder image
    Milje 15.04.2024. 21:14
    Zaobisli instituciju. Izgleda su jaci od drzave..
  • Generic placeholder image
    Bijednici 15.04.2024. 21:08
    Klix lijepo napisao imena i prezimena srpskog ološa koji je nama Srbima preuzeo vlast, a Katera piše inicijale. Pa je li vas finansira Ždrale i ona dns-ovska fanfulja? Kasnije se čudimo što nam kao narodu hoće da pripišu da smo genocidni. Pa jesmo genocidni, nad samim sobom.
  • Generic placeholder image
    Rade 15.04.2024. 20:36
    Pišu kazne za nepropisno parkiranje,a djecu nam slobodno tuku po ulici....Ovo nigdje nema.
  • Generic placeholder image
    Sanja 15.04.2024. 20:34
    Ko je pametan nikad više ući neće u taj kafić,nit tu marku ostaviti.
  • Generic placeholder image
    Katnic 15.04.2024. 20:14
    Ja jada
  • Generic placeholder image
    Nikola 15.04.2024. 19:21
    Divlji Zapad ništa drugo. Naši političari samo gledaju kako da ukradu i zgrabe za sebe što više miliona. Zbog toga lopovluka su i ucjenjeni od strane kriminalaca pa im ne mogu ništa. Jadan narod. A onda nalon svega pozivaju nesretni i poniženi narod da brani Rrpubliku Srpsku koja je ugrožena od ovog od onpga. Republika Srpska jeste ugrožena ali najviše zbog nesposobnosti političara, vlasti itd.
  • Generic placeholder image
    Goran 15.04.2024. 18:53
    Ako su klinci prijetili, usnata gazdarica je trebala policiji prijaviti. A nisu klinci prijetili. Očevidac događaja tvrdi da su se između sebe šalili, dobacivali i spomenuli bombu što možda jeste malo neumjesno. U svakom slučaju nisu zaslužili da im banda drškama pištolja slupa glave. Zaslijeplieni novcem banditi preuzimaju silu u svoje ruke. U stvari odavno je imaju. Od kad im država to dozvoljava.
  • Generic placeholder image
    Dado 15.04.2024. 16:48
    Ajmo komentari...gdje ste
  • Generic placeholder image
    KOLE 15.04.2024. 15:01
    Ova bagra živi u devedesetim. U Foču ih na fabričko podešavanje. Do daljnjeg,
Povezane vijesti
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Krađa u Palama Krađa u Palama
PU Istočno Sarajevo: Za tri mjeseca smanjenje krivičnih djela za 14 odsto PU Istočno Sarajevo: Za tri mjeseca smanjenje krivičnih djela za 14 odsto
Najčitanije
  • Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
    22h 45m
    3
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    3h 21m
    4
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    3h 3m
    0
  • Naoružani napadači usred dana ubili misicu Ekvadora
    20h 31m
    0
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    17h 38m
    0