U Palama upisano 177 prvačića

10.05.2022. 14:44
0
IZVOR: srna.rs

U osnovnim školama "Pale, "Srbija" i "Mokro" na Palama upisano je 177 prvačića, rečeno je Srni u ovim obrazovnim ustanovama.

U Osnovnoj školi "Pale" upisano je 100 prvačića, koji će biti raspoređeni u četiri odjeljenja, rekao je Srni direktor u ovoj obrazovnoj ustanovi Aleksandar Rajić.

On je naveo da je ove godine upisano deset više prvačića nego prošle godine, te da će konačnu informaciju imati početkom juna.

U Osnovnoj školi "Srbija" testirano je 57 prvačića, rekao je Srni direktor ove obrazovne ustanove Sanja Marković i dodala da je u centralnoj školi upisano 56 učenika, dok je jedan prvačić u područnom odjeljenju Podgrab.

Direktor Osnovne škole "Mokro" u Mokrom Radmila Veselinović rekla je da je do sada upisano 20 prvačića, i to 17 u centralnoj i tri učenika u područnoj školi Hreša.

- U prošloj godini je bilo upisano 17 prvačića u centralnoj školi, s tim da u područnim odjeljenjima nije bilo prvačića. To je mali broj đaka kojim ne možemo biti zadovoljni - istakla je Veselinovićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Guslarsko veče u Mokrom 10. maja Guslarsko veče u Mokrom 10. maja
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    16h 11m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    14h 55m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    9h 40m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    6h 39m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    6h 45m
    0